reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja tez nigdy nie umiałam nic kuić alew ostatnio sie przyłozyłam do szukania bo moja teściowa i szwagierka non stop cos przywleką a ja nic to sie postarałam i znalazłam teraz drugi raz byłam i też kupiłam masę ciuchów spodobało mi się :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
A ja lubie kupować w ciucholandach tyle rzeczy mozna kupic za grosze. Kiedys co tydzień jezdziłam z kumpelami na małe polowanko do ciucholandu teraz to zadziej, czesciej moja mama cos wypatrzy i kupi małemu.

Macio juz nie jest jaroszem. Dzisiaj jedlismy pierwsza zupke na miesku ;D

czesc kobitki!!!!! mezus na mecz pojechal siostra z dzieciaczkami przyjechala wiec nie mam czasu zeby z wami posiedziec! i nawet nie nadrobilam czytania ale obiecuje ze sie poprawie!!!!!!!

Mordziulka tu i tak pustki chyba wszystkie mamy zajete męzusiami i maluszkami. Ja skonczyłam sprzatac, pogoda nadal pod psem, wiec jak tylko mały pojdzie spac to wypijemy sobie piweczko. Własnie moj mąz pognał po nie do sklepiku

Wiecie, kiedyś mój mąż mówił " czym ty jesteś zmeczona?" Kiedy dostalam propozycje powrotu do pracy w trybie natychmiastowym;) cóż ....cieżko jest załatwić opieke dla dziecka w dwa dni....wiec mąż wziął tydzień zwolnienia na" dziecko"
Po dwóch dniach jeszcze się śmiał i mówił ze świetnie sobie radzi z dzieckiem...tylko tyle mu czasu poświeca ze ie mial sily zrobic obiadu...he he. Po tygodniu miał już serdecznie dość. Przeprosił mnie i powiedział że jest pełen podziwu ze przez 7 miesiecy tak swietnie sobie radziłam:))) Dziś Matim zajmuje się niania a my poświecamy mu cały swój czas po pracy:))))
Pozdrawiam

Co do "ciuchow" to ja w czwartek kupilam sobie koszulek GAPa za 2 zl!!
Jak jest dzien diostawy do sa po prostu cuuuda!
Przymierzalam tez spodnie ale o dziwo byly na mnie za duze!

reklama
Do góry