reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć kobitki ale u mnie plucha ble nic sie nie chce... :p
monika25 rany super ,gratulacje ...ja to chyba jak usłysze mama to się popłacze :) ze wzruszenia

Joaska mmm fajowe :) lubie butki na obcasiku ale do tej pory sama nie umniem się przemuc zeby założyc ,ja teraz mam chopla na punkcie baletek na płaskim,nie ma nic wygodniejszego, butków to mam zawsze ze dwie pary......ale toreb ,torebek nigdy mało ;D najbardziej lubie wygrzebywac na ciuchach ..ostatnio znalazłam mexykanskie cudo ..zaraz wkleje

reklama
Monika Superowo!!!!!!!! Ja jeszcze sobie poczekam  ;D
My też planowaliśmy i grila i wypad do lasu bo nam brakuje,ale po pierwsze mały jeszcze bierze antybiotyk, no i ta pogoda pod psem  ::)
nawet sprzątać się nie chce...
Ja też wolę ubierać się na luzie-dzinsy i t-shirt, ale mysle wlasnie o zmianie w wygladzie jesli chodzi o ciuchy- praca w szkole i przydaloby sie troszke wyrozniac od uczniow hehe  ;D ale musze isc z kims na zakupy zeby doradzil :)

ja tez uwielbiam torby , torebeczki , kolczyków mam całe pudło ...najbardziej lube takie indyjskie i drewniane ...a do tego mase butów ::) .Ostatnio kupiłam sobie torbe na ramie lniana w zielone pasy ...extra na lato do spudniczki za kolano ...i niezastapionych japonek :p

Miija dawaj fote .

Monika wielkie gratulacje ...to kolejny krok w dojżałość twojego dziecka .Ah i neizapomniane przezycie ::) ...rozmazyłam sie ..

Oj na szmatach to ja całe dnie potrafie szperać a Noe ma prawie wszystko z używanych ;D Ja też już zapomniałam kiedy kupiłam coś w sklepie,
Nową to ja kupuje tylko bielizne i buty
No ale jak się trafią przeceny to też nie pogardze ;D
A to torba
p42900061ts.jpg

A tata zaszalał i przyszedł dziś z prezentem dla Noe ,wkleje wam prezentacje na zamkniętym

Oj ja też wolę mieć kogoś kto by powiedział, że dobrze w czymś lub źle wyglądam. A mój facet wychodzi z założenia: ja się ciebie nie pytam co kupić i czy ci sie podoba ja się też nie wypowiadam. A poza tym z tymi zakupami to zawsze jest tak, że jak się jedzie z kasą to nigdy nic nie ma a jak bez to kupiłoby sie prawie wszystko!! Tez tak macie?

A ja nie potrafie kupować w ciucho jakoś nie umiem nigdy nic znaleźć......dla Karolki owszem tak a dla siebie nic.

Dla dzieciaków to sa super ciuszki ,ostatnio znalazłam cały zestaw gap i next z metkami i zapłaciłam za wszystko 20 zł

A to moja miłośc ;D torebka na tel i cukierki
też na ciuchach
p42900102hy.jpg

Monika rzeczywiście tak mam jak brak kasy to wszystko by się chciało, a jak co do czego- to nic nie ma lub nie pasuje ;D
W szmatach to moja mama szpera i kupuje to dla małeo, to dla mnie. Gdyby trzeba było kupować w sklepach wszystkie ciuszki to ile kasy by poszło, a tak spokojnie na pampersy starcza :) ;)
mały zasnął a ja dlej nie sprzątam ;D ::)

reklama
Ponoć z tym ciucholadem to fajna sprawa. Moja kumpela to tylko tam kupuje, i... jakie świetne ma te ciuszki!!! A ja? Beznadziejna sprawa.. hehe..na nic nigdy nie trafiam albo poprostu nie umiem!
A jak moja córa była mała to sobie prawie nigdy nic nie kupiłam. hmm Dlaczego? Bo kiedy wybierałam się na zakupki z zamiarem kupna sobie np. Sweterka.. to hahaha przyjeżdżałam z ;spodenki(Monice), bluzeczka(Monice), a może jeszcze...te bucki(Monice) itd...No tak, a sobie?????// eee myślę... Zdąrze!!Właśnie tak się ciągnęło!!! Szczyt głupoty!!!Wiecie ile to trwało ? 3 lata...Aż któregoś razu kiedy nie miałam butów na wyjscie do koleżanki!!UUUUUUUUUUU powiedziałam DOŚĆ! Niewiem jakim cudem wytrzymałam aż 3 lata?

Do góry