anaconda27
styczniówka2006
Leje deszcz, ciemno się zrobiło, więc jak tu mieć ochotę do robienia czegokolwiek? A przede mną prasowanie i gotowanie:-
-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jasmina wina zawsze po stronie osoby która przekazuje niepomyślną wiadomośćwitam Wszystkie Piękne Mamusie
To nic że jeszcze siedzimy z Jaśminką w piżamach...;-)
Kurcze dzisiaj musiałam powiedzieć Jaśmince że z basenu nici bo tata dzisiaj idzie do pracy.... Kurcze a mała odliczała dni do tego basenu... No i oczywiście to ja przekazywałam jej tę złą wiadomość....
Dawidowi katar spływa już do gardełka dzisiaj już coś pokasłał ale nadal mam nadzieje że nic z tego złego nie wyjdzie. Robię mu inhalacje solą fizjologiczną a wieczorem inhalacje z pulmicortu i dołączyłam ketotifen wieczorem. Mam nadzieję że będzie wszystko ok.
pozdrawiam
czas na drugą kawkę
inna_22 lepiej późni niż wcale:-)Oliwka miała takie usg jak miała jakiś miesiąc, może ciut więcej, bo poród kleszczowy i miała okropne rany - na buziolu i na głowie :-(. Ale wszystko było ok, na pewno nie boli to badanie i nie szkodzi dziecku.Wiem, że się trochę spóźniłam z wypowiedzią, ale co tam ;-)
Dziewczyny, piątkowy egzamin... Siedzielismy godzinę czasu w sali i... kobieta nie przyszła...bo..............zapomniała.Nieźle, co ?? Sama ustaliła termin...
Ale żeby nie było - piszemy go dzisiaj o 17.
A ja olałam dzisiaj szkołę i jeszcze jestem w domku, zaraz ide się powoli szykować, bo mnie J. wqrwia, więc jadę do tego Raciborza jak najszybciej, zresztą już się z koleżanką umówiłam :-)
No i dołączam jedno zdjęcie - możecie popatrzeć jak moje szczęście się zmieniło (skrapek taki sobie, bo pierwszy w życiu ;-))
![]()
Moj mial praktycznie co 3 miesiace robione wiec to nic strasznego...
Teraz gorzej bo czeka nas tomografia komputerowa :-/... bleh
jasmina urocze masz dzieciaczki
Witam ,melduje sie ,ze jestem i zyje.jest u mnie szwagierka i przez to malo czasu na neta mam.Nawet na zamkniety malo zagladam,co dziewczyny moga potwierdzic.Ale po swietach juz bedziemy sami wiec mysl;e bede miala wiecej czasu dla was i ogolnie na BB.
Pozdrawiam wszystkich cieplutko i ide troche poczytac bo zaleglosci kolosalne![]()
pirrllott foteczki superO jak miłoa z zakupów wróciliśmy z wielką reklamówką i była bardzo ciężka
a w środku były 3 x puzzle, 3 x farbki, właściwie wszystko po trzy
Klocki drewniane najwięcej ważyły
ale też byliśmy w restauracji na frytkach :-) a oto i fotka...
![]()
ale żeby nie było że Dawidek miał kapryśną minę zawsze oto fotka udowadniająca ze był uśmiechnięty
![]()
fajnie minął nam dzień ogólnie
anaconda27 świetnie że już z Wami coraz lepiejMy pomału wracamy do zdrowia, ale niestety sił na siedzenie przed kompem brak:--
-(
Maja coraz mniej kaszle, a mnie wreszcie wraca głos, widać antybiotyk działa![]()
inna_22 super że egzamin dobrze Ci poszedł:-) a co do tekstu Twojego J to też nie rozumiemWitam się wieczorkiem
Egzamin był spokoi jestem dobrej myśli, były 3 pytania + można było dodać sobie 4, wedle własnego uznania :-). Więc napisałam na wszystkie 4, może nie idealnie, ale powinno być ok ok ;-)
Cały czas mam nerwa na J.. Powiedzcie mi, jak mam rozumieć jego stwierdzenie: "nie powiedzenie komuś całej prawdy to nie jest kłamstwo, a poza tym czasem warto skłamać" ????????????????? Bo ja nie bardzo wiem, jak mam to rozumieć
Idę coś porobić w Corelu. Na pewno jeszcze zajrzę do Was:-)
ania138 jeszcze nie miałam okazji się z Tobą przywitaćHej dziewczynki i chłopaku jeśli jeszcze tu jesteś ;-)
Nawet nie próbuję nadrabiać 617 stron
Mam do Was prośbę powiedzcie które krzesełko jest lepsze
Krzesełka Baby Ono Kwiatek i prezent dla każdego (325131649) - Aukcje internetowe Allegro
PLANET CONECO KRZESEŁKO +NACZYNIA +WYS.0 +BUTELKA (325250846) - Aukcje internetowe Allegro
nie znam tych firmy, no może baby ono trochę ale coneco wcale
dzięki
Słodkie minki robi Madzia i jak zwykle uroczo wyglądaSuper Aniu że dzieciaczki zdrowe. A Dawidek jak to chłop rośnie wielki ;-)
Zmykam spacku. Jeszcze wam tylko pokażę moją Madzię i jej minki:
![]()
A to mój chrześniak:
![]()
Dobrej nocki![]()
Madźka ja chciałam wczoraj do Was zajrzeć ale mi M zabroniłA gdzie Aluśka i Małagosiunia
Martaaaaaaaaaaa, kąpiesz się już![]()
Bodzinka te scrapiki też są świetne
Cara masz w domu wulkan energiiwspólczuję, bo chyba można się wykończyć. Ale faktycznie z tego co piszesz, to synek bardzo mało śpi
![]()
Cara a może powinnaś mu zabawy jakieś organizować, żeby robił coś konstruktywnego co go skupi na parę chwil i zmęczyI tak juz prawie 16 miesiecy... Ja juz w lep dostaje!! Leki na uspokojenie tego diablika nawet nie ruszaja :-/...
Cara a może powinnaś mu zabawy jakieś organizować, żeby robił coś konstruktywnego co go skupi na parę chwil i zmęczybo jak on tak łazi i sam nie wie co by ze sobą zrobił i to może się nudzi chłopak i go roznosi
![]()
to może coś co go wyciszy?? jakiś konkurs na kolorowanke najładniejszą sobie zróbcie albo zgadywanki jakieś![]()