reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mam takie ciche pragnienie... żeby ktoś pzez cały dzisiejszy dzień zmieniał Dawidkowi pieluszki i bawił się z Jaśminką. A ja wtedy spokojnie bym zrobiła resztę. Ale cóż... mąż dzisiaj znowu w pracy.... do 16-tej.

Jak czytałam co tam klikacie to pamiętam że INNA chciała pajace takie duże no więc jak nadal ma na nie ochote to jej kupi za 3 zeta w szmatkach i podeśle- o ile chce:tak::tak::rofl2:
Ooooo, jeśli masz taką możliwość to ja jak najabrdziej reflektuję :tak:. Jak coś to dogaamy się dokładnie na privie albo na gg :-)

Cześć Kobitki:tak:

Spacerek odłożyliśmy sobie dzisiaj na póżniej bo idziemy dziś na godz.13 na usg przyciemiączkowe bo dostaliśmy skierowanie od pani neurolog :confused: Czy któreś z Waszych dzieci miało takie usg?

Idę poczytać co tam naskrobałyście mam nadzieję że nie za dużo tego :confused::cool::rofl2:
Oliwka miała takie usg jak miała jakiś miesiąc, może ciut więcej, bo poród kleszczowy i miała okropne rany - na buziolu i na głowie :-(. Ale wszystko było ok, na pewno nie boli to badanie i nie szkodzi dziecku.Wiem, że się trochę spóźniłam z wypowiedzią, ale co tam ;-)
Powiedzcie - co sadzicie o chodzikach? Wasze dzieci z nich korzystaly? jestescie Za czy PRZECIW?
My chodzik dostaliśmy używany, od znajomych, ale może ze 2 razy Oliwka w nim siedziała. Ogólnie - jestem BARDZO PRZECIWNA i w pełni popieram wypowiedź Bodzinki na ten temat :tak:
ja teraz tez nie mam z kim broic:tak:
A ja mam z kim, tylko ten 'ktoś' nie chce :confused::dry:

dziewczyny może wiecie czy guma do żucia przyklejona do koca zejdzie w praniu???? Jaśminka taką małą psotę wczoraj mi uczyniła......:-(
Ja kiedyś usiadłam na gumę do żucia i żeby ją usunąć z dżinsów to czyściłam to miejsce szmatką i zmywaczem do paznokci, śladu nie było :tak:
Ale apetyczny obiad:-D:-D:-D
No, pychotka :-D

Dziewczyny, piątkowy egzamin... Siedzielismy godzinę czasu w sali i... kobieta nie przyszła...bo..............zapomniała :wściekła/y:.Nieźle, co ?? Sama ustaliła termin...
Ale żeby nie było - piszemy go dzisiaj o 17.
A ja olałam dzisiaj szkołę i jeszcze jestem w domku, zaraz ide się powoli szykować, bo mnie J. wqrwia, więc jadę do tego Raciborza jak najszybciej, zresztą już się z koleżanką umówiłam :-)

No i dołączam jedno zdjęcie - możecie popatrzeć jak moje szczęście się zmieniło (skrapek taki sobie, bo pierwszy w życiu ;-))

Ja kiedyś usiadłam na gumę do żucia i żeby ją usunąć z dżinsów to czyściłam to miejsce szmatką i zmywaczem do paznokci, śladu nie było :tak:

No i dołączam jedno zdjęcie - możecie popatrzeć jak moje szczęście się zmieniło (skrapek taki sobie, bo pierwszy w życiu ;-))

Dzięki za pomysł na tę gumę. Kurcze ale co ją podkusiło????
Zdjęcie bardzo mi się podoba.
A z facetami to tak czasem bywa że działają nam na nerwy...;-)

KObietki co za radosc :D...
Mlody z dziadkiem na spacerze a ja sie muzykuje :D W KONCU!!

Maly wczoraj o 22 swirowal... Lazil do mnie z dydkiem w reku i mi go do buzi wkladał i wyjmowal, zawracal i spowrotem szedl do kanapy...

Cześć Kobitki:tak:

Spacerek odłożyliśmy sobie dzisiaj na póżniej bo idziemy dziś na godz.13 na usg przyciemiączkowe bo dostaliśmy skierowanie od pani neurolog :confused: Czy któreś z Waszych dzieci miało takie usg?

Idę poczytać co tam naskrobałyście mam nadzieję że nie za dużo tego :confused::cool::rofl2:

Moj mial praktycznie co 3 miesiace robione wiec to nic strasznego...

Teraz gorzej bo czeka nas tomografia komputerowa :-/... bleh

reklama
KObietki co za radosc :D...
Mlody z dziadkiem na spacerze a ja sie muzykuje :D W KONCU!!

Maly wczoraj o 22 swirowal... Lazil do mnie z dydkiem w reku i mi go do buzi wkladał i wyjmowal, zawracal i spowrotem szedl do kanapy...
Ale fajnie...Jabym tak moich wywaliła ale sie nie da....:dry::dry:Za to może po obiadku pójdziemy do rala, po adidaski.Bo te białe co dostał po kuzynce to tak na spacery i podwórko, poza tym tacie się nie podobają:cool2::cool2:Więć jak taki mądry niecg rzuci kasa:cool2::cool2:

Do góry