reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam! Byłam na dworku ale pogoda nie za fajna:no: Chwilami wiucha dośc mocno:-( A miałam po butki jechac:zawstydzona/y: Trudno wybiorę się jutro! Ide teraz zupkę kończyc (Madzia śpi:-p) Adrianka wpuszczam do gier:tak:

Iwona,też mam nadzieję że dobrze. Zdecydowałam się jednak bo zdania są podzielone,a jak sama nie spróbuję to się nie dowiem.Może akurat będą dla mnie w sam raz...:confused:

My po zakupach,kupiliśmy małemu deserki i dania Bobovity z promocji Tescowej:tak: i dostaliśmy kupon na zakupy 8zeta(można go zrealizować przy zakupach powyżej 40zł).
Stary pojechał po Olka i do Lidla po chusteczki a mały od kilku dni uwielbia bawić sie pustym albumem na zdjęcia:-D.Ale ta moja bluza polarowa cieplutunia:tak:.

Witajcie dziewczyny:-) Chyba już kiedys dawno temu tu się udzielałam:-) Ale jakoś zupełnie nie wiem dlaczego ten ątek mi gdzieś umknął:-)
Ja tez jestem mamusią siedzącą w domku z dziećmi:-) W sumie to od zawsze... Bo jak skończyłam ogólniak byłam już w ciązy i nie szłam do pracy, czyli od maja 2005 roku jestem w domku:-)
Mam 2 synów i mieszkam w okolicy Gdańska. Męża narazie mam jednego:-) I jedynego hihi
W sumie to chyba tyle o mnie:-) Miłoby było sie u was zadomowić i mam nadzieję że powoli się z wami wszystkimi zapoznam:-) Życzę miłego dnia

Dzień Dobry
Wpadłam się z Wami przywitać i zaraz zmykam do Jaśminki bo się nudziiiii i jest mi jej szkoda że bawi się taka samiutka.
Martwie się że do tej pory za mało wzbogaciłam dietę Dawidka.
U mnie dzisiaj zawierucha że ho ho!

Witam nową mamusię.
pozdrawiam i do potem
pa pa pa

reklama
Ja wpadłam życzyć Wam miłego weekendu.
Właśnie się pakujemy i jedziemy do Kłodzka (kolegi mojego M z akademika). Nie będzie nas w sumie dwa dni,a rzeczy do spakowania.:shocked2:Najwięcej to rzeczy dzieciaków -jak zwykle.;-):dry:

Witam nową mamusie.

Jasmina nie martw się mój Grzesio też nie je za dużo rzeczy -w porównaniu z inymi lipcowymi dzieciaczkami. Ale jeszcze to wszystko nadrobią.:tak::-)

I już zmykam, bo krzyczy na mnie M.:dry:

Do góry