reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia a ile Matus miał jak go zaczelas w nocy wysadzac, bo mojeog wysadzam ju ztak jakies 2 miesiace i zadnych efektow niema:no::baffled:

Ja dzis czuje sie jeszcze gorzej niz wczoraj:baffled: a moje dziecko jak na zlosc caly czas ode mnie chce:baffled: mam andzieje ze dzin szybko minie i m wroci szybko z pracy...bo chyba padne...

reklama
Dzień doberek.:-)
U mnie szaro, pochmurno i pada. I nastrój też taki.:baffled:

Sikoreczka dzieciaczki cudne. A te ich oczy.... mmm...rozmarzyłam się.;-):-)

Marta Twoje skarby też śliczne. Grzesia też ostatnio tak posadziłam, na identycznym krzesełku,tylko że niebieskim.:-)

Agatka, co prawda nie pytałaś mnie, ale Ci odpowiem.;-) Maciuś miał jakieś 2lata i 2 miesięce jak uczyłam go korzystać z nocniczka, a po jakimś czasie zauważyliśmy, że Macio jak wstaje po nocy, to ma suchą pieluszkę, więc zrezygnowaliśmy z pieluszkowania w ogóle.:-)
A Ty, Agatko, marsz do lekarza! Już wczoraj miałaś isć. Jeszcze raz i jeszcze więcej zdrówka Ci przesyłam.:tak:

Witam. Pogoda u nas do niczego - leje i wieje:baffled:. Kubuś śpi,a ja kawusiam. Nie za dobrze się czuję - znów odezwał się mój kręgosłup:-(. Boli jak nie wiem. Wczoraj M na wieczór wysmarował mnie naproxenem i troszkę mi ulżyło, ale nie do końca. Dobrze,że chociaż mnie głowa nie boli to mogę jakoś funkcjonować w miare normalnie.

Marta masz śliczne dzieciaczki:tak:. Mamusia też niczego sobie;-):-)

Agatka bidulko dużo zdrówka dla ciebie:tak:

Ewcia jak to miło znów cię przeczytać:-)
Iwonka byłam na blogasku - Vanesska super:-)
Sikoreczka twoje dzieciaczki są boskie:tak:

Ciekawe jak Anacondzie minęla nocka na nowym mieszkaniu:confused:. Nie zdążyłam się pożegnać,ale mam nadzieję,że szybko do nas wróci:tak:

Agatka, co prawda nie pytałaś mnie, ale Ci odpowiem.;-) Maciuś miał jakieś 2lata i 2 miesięce jak uczyłam go korzystać z nocniczka, a po jakimś czasie zauważyliśmy, że Macio jak wstaje po nocy, to ma suchą pieluszkę, więc zrezygnowaliśmy z pieluszkowania w ogóle.:-)
A Ty, Agatko, marsz do lekarza! Już wczoraj miałaś isć. Jeszcze raz i jeszcze więcej zdrówka Ci przesyłam.:tak:

Asiulinka dziękuje ci bardzo,że mi to napisłaś, im więcej takich wiadomości dla mnie tym będę mądrzejsza ;-). Igor w dzień woła siusiu ale w nocy wali prosto do łóżka i tak jak pisałam wysadzam go już dość długo w nocy ale efektów żadnych nie widać....może za wcześnie jeszcze:confused: sama nie wiem, ostatnio stwierdziłam,że kupie pampersy bo już mi ręce opadaj jak ja specjalnie budzę się w nocy a on jest posikany już, a za jakiś czas znowu zacznę próbować:confused: ale sama nie wiem czy dobrze bym zrobiła....i jestem w kropce....... nie wiem co mam z tym zrobić:confused:

A do lekarza chyba się nie wybiorę ze sobą, zażyłam końską dawkę aspiryny i jest mi trochę lepiej, więc może jakoś sama się wykuruję, Nie wiem czemu ale nie lubię chodzić do lekarza sama ze sobą, pomimo tego,że nasz Pani doktora to anioł i skarb....zawsze dobrze doradzi i zajmuje się pacjentem bardzo indywidulanie........

Dzień dobry! Moje maluchy ostatnio są bardzo zaspane: o 9 dopiero wstają:szok: Głowa mi nadal życ nie daje, ale już łykam na te zatoki to może minie:confused: Moje dzieci bardzo dziękują cioteczkom za komplementa:-D
Marta ale fajne te twoje chłopaki:tak:
Madzia przyniosła mi traktor i jeżdzic z nią mam więc mykam! Papa ;-)

reklama
Do góry