reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Marta to u nas na odwrót, duże zakupy to M szleje bo mnie szkoda;-)A ja wgłębi duszy się ciesze bo potem nie może mi powiedzieć,że wydałam za dużko kasy bo sam pakował do wózka:-D:-D

reklama
RENIFERKU witaj w klubie to tak jak ja z tym że ja często kupuję i płace kartą mojego M:tak: więc mi nie stęka ze za dużo bo nie widzi no a jak kuknie na konto to juz po wszystkim:-D:-D:-D a pozatym to ja mam swoją kase na wszelki wypadek gdyby sie wkurzył i zabrał karte-hi hi hi hi:-D:-)
BODZINKA to ten twój M niezły bo mój zakupów nienawidzi i sklepy omija szerokim łukiem:tak::tak:;-);-);-);-)

MARTA 1981 u nas też mają już niedługo otwierać TESCO i bardzo sie ciesze bo fajne promocje a co do twojego M to normalny facet jak większość;-):-D:-D:-D:-D

No dobra nikogo niema więc idę nyny a wam mówię dobranoc niewiem kiedy tu zajrze bo coś wieje pustkami:tak::-D:-D:-D

KOLOROWYCH SNóW I SPOKOJNEJ NOCKI

PS. Kiepsko tu z obecnoscia ostatnio- oj psujecie sie kobitki
o kurcze mała płacze a juz spała spadam

Ja też wskoczyłam się pożegnać.

Jutro znów muszę się przejść do lekarza.:dry: Ale tym razem, tak dla odmiany z Grzesiem -jakaś wysypka mu wyskoczyła na brzuszku i pleckach.:-( Pewnie to wirusowe, albo z alergii. Ale lepiej pójść.:tak:

U nas, też ja jestem chyba bardziej rozrzutna (ale mąż mi "pozwala" zwłaszcza zaraz po wypłacie;-)), ale odkąd to ja trzymam kasę (żeby sprawdzić czy możemy coś zaoszczędzić), to jakoś bardziej robię przemyślane zakupy.:tak:

No to już idę się położyc.

Wyśpijcie się kobietki.:-)

reklama
Jeszcze chwila i zmykam.Jutro śmigam na roczek do córci koleżanki i chciałam się poradzić w sprawie prezentu,mam do dyspozycji 30zł i za bardzo nie wiem co kupić :-(,chciałam nocniczek jakiś fajny ale już ma.Może kubek-niekapek czy zestaw:talerzyk,miseczka,sztućce itp.?

Do góry