reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam, dawno sie nie odzywalam bo troche mialam na glowie, Maks znow sie rozchorowal dostal goraczki 39,3 i jechalismy na pogotowie i znow chore gardlo, jutro do kontroli i chemy mu zrobic wymaz gardelka. Jeszcze wczoraj mielismy bal w przedszkolu z Maksem bylo lepiej wiec poszlismy cala rodzinka :tak:A co tam ponizej pochwale sie swoimi dzieciaczkami :-) Na dodatek Mai chyba ida piatki albo lapie ja jakies chorobsko bo jest starsznie rozdrazniona placzliwa i niechce mi jesc zje z 4 lyzeczki i porazka :-(Jutro tez ja umowilam na wizyte i zobaczymy co lekarz powie, jeszcze ja zwaze bo cos mi sie wydaje ze schudla :-:)-:)-(
A ponizej moj kowboj Maks i motylek Maja :-)
SANY0195.JPG

SANY0196.JPG

SANY0198.JPG

Zobacz załącznik 65506

Super fotki,u nas choinka w piątek i Olek będzie piratem.Ja i tak musze być na choince,bo jestem odpowiedzialna za paczki.Jutro z kumpela bedziemy pakować.Oto co brzdące dostaną za 30 zł:
  • Puzzle 3D 72 elementy
  • książeczka edukacyjna(do wyboru:poznajemy kształty,kolory,magiczne słówka i liczymy do 10)
  • mała czekolada Kinder
  • Mis Lubiś
  • Tic Tac-i
  • Milky Way
  • herbatniki Leibnitz
  • wafelek cos jak Knopers
  • lizak Chupa Chups
Dla pań pralinki likierowo-truflowe z Goplany:tak:

Woloszki, świetne zdjęcia, śliczne dzieciaki, no i rewwlacyjnie przebrane :tak:
Ja mam dość, idę się położyć...Budzik nastawiłam na 7 rano i jutro dalej jadę z tą historią :baffled:.Fuj fuj fuj, nie cierpię historii w żadnej postaci :wściekła/y:
Dobranoc

reklama
Do góry