reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Siemka mamuski..
ja w domu....sprawdzalam zeszyty,i robiłam zliczenia wszytskich ocensrednich i wogóle z ubiegłych lat i wsio do porowanania,,,ale jutro mam sporo tez roboty,,,ale juz mi sie dizisaj nie chce...

Moj Matus dzisiaj slicznie śpiewał,tańczył i nie płakał na Dniu babci i dziadka.musze wklić zdjecia to wam pokaze jak było,hehe

No ja dopiero teraz do kompa sie dopchalam i mam chwile to mały go okupowął,hehe,,

Cześć dziewczyny, wróciliśmy :)

Coś ważnego mnie ominęło? ;-)
witaj koffana witaj..
no nie zazdroszcze zdrowka,,
a jak tam bylo,,ciepło,fajnie,wypcozełaś,a jaks atranka były???

Witam.Ja dzis rano bylam na zakupach dla siebie i chumorek mam juz lepszy:-).Musialam sobie kupic buty i spodnie ciemne bo w piatek mam pogrzeb brata.:-(
A to sa moje zakupy.Czarne adidasy,czarne spodnie,dresik welurowy,koszulka nocna i staniczki dwa.i dla Vanesski wzielam adidaski bo mi sie bardzo spodobaly.:tak::-)
189375.jpg
no to poszałałas,,superrr

Katrinm5- jakie fajne bobaski i jak ladnie siedza, zdjecia super,
Leika - witaj, witaj
Anaconda - tylko spokojnie, nie daj sie sprowokowac:-), oj ci mezowie

Oj Dawid mi daje dzisiaj czadu, jakis taki niemily jest. Normalnie sily nie mam juz, pisac mi sie nawet nie chce....:-(

Sprowokować się nie daję, ale już wymyśliłam dla niego zemstę, bo u nas jeśli są kłótnie to tylko na jeden temat: "zacznij się wreszcie zajmować swoim dzieckiem, a nie tylko tv i komputer". W niedzielę pojadę na cały dzień a jego zostawię z małą, niech ma za swoje

Sprowokować się nie daję, ale już wymyśliłam dla niego zemstę, bo u nas jeśli są kłótnie to tylko na jeden temat: "zacznij się wreszcie zajmować swoim dzieckiem, a nie tylko tv i komputer". W niedzielę pojadę na cały dzień a jego zostawię z małą, niech ma za swoje
rozumiem z etwoj m tak do ciebie o tmy kompie,,no to podaje reke moj tez,,,tylko zasiade do was od razu kłapie dziobem na mnie,,,,

reklama
:wściekła/y: Jasmina wlasnie umazala sobie wlosy kisielem, luuuudzie trzymajcie mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, buuuuuuuuuuuu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry