reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzien dobry.:-)
Grzesia uspilam.Obiad sie gotuje. Wiec mam chwilke, zeby zrobic sobie kawke i usiasc na BB.:-)
U mnie slonce za chmurami, ale czaem tez sie pokazuje. Ale zimniej niz wczoraj kolo 3 stopni. Dobrze, ze juz tak nie wieje jak wczoraj, wiec bedziemy mogli po obiadku wyjsc na spacerek.:tak:

Czesc dziewczyny
Od rana dzien zapowiadal sie na mily... ale moja mama zawsze potrafi doprowadzic mnie do wrzenia. A ja jestem taka glupia ze zamiast nerwy na nia zachowac tylko dla siebie, to nie ja zaraz nakrzyczalam na Jasmine i teraz jestem wsciekla na siebie.

Marta1981 - i co z tym obiadem? masz juz pomysl? Moze warzywa (mrozonka) z ryzem zrobione na patelni. Jak masz kawalek piersi od kurczaka to mozesz dozucic. I masz obiadek.

A jeszcze zapomnialam napisac ze dzisiaj o 3.30 Dawid zrobil taka kupe zmial ja az pod paszkami :-) oj dzialo sie. A najlepsze to ze on smacznie sobie spal.

Zycze milego dnia

Dzien doberek
Ja dzis znowu psiatalam...No ma dosc.Na obiad pulpety, mielone z zamrazalki, jeszcze tylko musze koncentrat dokupic ale to jak pójde na spacerek z Młodym
Karollo mi się zaczyna buntować, wcale mnie nie słucha......
Sikoreczka nic sie nie stało:-)
Chorowitkom zdrówka, zebolom szybkiego i bezbolesnego wyjscia zebolow i nie pamirtam co mialam napisac...

Skąd ja znam ten bunt Bodzinko. Madzia też już zaczyna, a z Adrianem to się nic nie da załatwic, bo jak coś od niego chce to mi takie moralniaki rzuca:szok: Aż się boję co to będzie jak toto naście lat będzie miało:baffled: Chłopak usiłuje wszystkich pouczac i wszystkim mówi co i jak mają robic. Normalnie wymiękam:dry:
Idę kochaniutkie na spacerek bo mi chatę rozniosą;-)

reklama
no tak jak zwykle....ja z kawuisa zasiadam przed kompikiem zeby z wami popisac a wy na spacerki znikacie :dry::-D;-)

Moje dzieciatko spi obiadek sie gotuje, dzis mamy zupke pieczrkowa i roladki wolowe z jakas suroweczka tylko jeszcze nie wiem jaka:confused:

Dziewczyny musze sie was poradzic..... Igor budzi mi sie w nocy od jakis 4 miesiecy moze wiecej:dry: po 3-4 razy w nocy i nie wiem co mam z tym zrobic... probowalam przetrzymac go...ale nic to nie dalo, jak ide do niego i siedze przy nim to po jakis 1-2 godzin zasypia, po czym budzi sie po 30 min i spowrotem to samo... Spi jedynie jak wezme go do swojego lozka, ale nie robie tego bo boje sie ze go pozniej nie oducze.
No i nie wiem co mam zrobic, borykam sie juz od dluzszego czasu z tym....i juz nie mam pomyslow.
Jedyne co osiagnelam ostatnio to, to ze chodze do niego w nocy co 2 godziny i sadzam go na nocnik zeby sie troche przebudzil (czasem wysikal) i zeby zobaczyl ze jestem przy nim, klade go spowrtoem do lozeczka i zasypia w miare szybko okolo10 min wiec tyle zyskalam. Szybsze zasypianie, ale czestesze wstawanie.

Wydaje mi sie ze to nie jest naturalne.....co o tym sadzicie:confused: moze wy tez tak macie i to tylko mi sie wydaje,ze to jakies dziwne:dry:

Do góry