reklama
L4dY-bIrd
doula
Czesc
....za to u mnie chlapa , zimno , deszcz , słonka zero ...za to mega chmury sie kłebia na niebie ...kolejny dzionek w domu
ale jest jeden plus tego dnia ...przyjezdza do nas siostra mojego meża <15 latek > na weekend i mnie odciąży troszke Wyrwe sie na zakupy i zrobie mega pyszne spagetti na kolacje
chyba mi juz lepiej
..ide po kawe ...tup tup tup ;D
......chcecie też?
....za to u mnie chlapa , zimno , deszcz , słonka zero ...za to mega chmury sie kłebia na niebie ...kolejny dzionek w domu
ale jest jeden plus tego dnia ...przyjezdza do nas siostra mojego meża <15 latek > na weekend i mnie odciąży troszke Wyrwe sie na zakupy i zrobie mega pyszne spagetti na kolacje
chyba mi juz lepiej
..ide po kawe ...tup tup tup ;D
......chcecie też?
Lady, to tatuaż to coś na ramieniu???
Awangardzistka z ciebie.
A maluch sliczny- morowy chłopak.
Kawy nie pije wcale, nadcisnieniowiec ze mnie, operuje tak między 140/100 albo i więcej...
szkoda, bo kawa dobra...
Halcia w sobote dostaniesz ode mnie wirtualne kwiaty- jakie chcesz? Zamów sobie, nie skąp.
Awangardzistka z ciebie.
A maluch sliczny- morowy chłopak.
Kawy nie pije wcale, nadcisnieniowiec ze mnie, operuje tak między 140/100 albo i więcej...
szkoda, bo kawa dobra...
Halcia w sobote dostaniesz ode mnie wirtualne kwiaty- jakie chcesz? Zamów sobie, nie skąp.
L4dY-bIrd
doula
Kalinko to na ramieniu i połowie pleców to tatuaz <zrobiłam sobie w wieku ....17 lat i mama mało co mnie niezabiła za to : >
Jasiek to faktycznie ...morowy chłopak < po tacie >
Kawe pije ale taką oszukana ..."poranna" sie zwie
A co tam u was ? Jak twoje chłopaki ?
Jasiek to faktycznie ...morowy chłopak < po tacie >
Kawe pije ale taką oszukana ..."poranna" sie zwie
A co tam u was ? Jak twoje chłopaki ?
Chlopaki wczoraj za kare poszły spac o 20. Szaleństwo było- sa w fazie niedźwiedziatek, znaczy siłują się, wywalają, zapasy, boks i tak dalej.
tata im paskiem spuścił i poszli spać.
malo mi holu nie zdemolowali, poza tym AKURAT usypiałam malucha.
Ćwiczą rycerzy jedi kijami.
tata im paskiem spuścił i poszli spać.
malo mi holu nie zdemolowali, poza tym AKURAT usypiałam malucha.
Ćwiczą rycerzy jedi kijami.
L4dY-bIrd
doula
...jejku ale masz super !!!!
zazdroszcze ci takiej gromadki ..nieczesto spotyka sie maluchy które tak inteligetnie sie bawia <nie jakieś tam głupkowate zabawy tylko ...potrafia sie bawić z wyobraznia ..tak jak piszesz w rycerzy co jedzą kijami > super super super
Masz naprawde fantastyczne maluchy a to twoja zasługa
zazdroszcze ci takiej gromadki ..nieczesto spotyka sie maluchy które tak inteligetnie sie bawia <nie jakieś tam głupkowate zabawy tylko ...potrafia sie bawić z wyobraznia ..tak jak piszesz w rycerzy co jedzą kijami > super super super
Masz naprawde fantastyczne maluchy a to twoja zasługa
Ja ci dam jedzenie kijami. Jedi, jedi, czytaj Dżedaj, bili się kijami jako mieczy laserowych ich używając!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Faktycznie, inteligentna zabawa! ;D ;D ;D
No i to moja zasługa, powiadasz...Faktycznie, ja im gwiezdne wojny w wersji angielskiej na gwiazdke kupiłam...żeby języka sie uczyli.
Ale oni czego innego się nauczyli.
Ale i tak ich kocham- co nie znaczy że lekko mają.
tata o dyscyplinę dba i do roboty ich goni.
Ale chlopcy to nie dziewczyny, nie? lalkami się nie bawią.
Pola, łaki, las...ostatnio krzemienie mały lupał, bawili się w ludzi pierwotnych...pięściaki wyrabiali.
Skórę ściągnął spod kominka jako ciuszek pierwotny.
No, wszystko przed toba. Zobaczymy za pare lat. ;D
Faktycznie, inteligentna zabawa! ;D ;D ;D
No i to moja zasługa, powiadasz...Faktycznie, ja im gwiezdne wojny w wersji angielskiej na gwiazdke kupiłam...żeby języka sie uczyli.
Ale oni czego innego się nauczyli.
Ale i tak ich kocham- co nie znaczy że lekko mają.
tata o dyscyplinę dba i do roboty ich goni.
Ale chlopcy to nie dziewczyny, nie? lalkami się nie bawią.
Pola, łaki, las...ostatnio krzemienie mały lupał, bawili się w ludzi pierwotnych...pięściaki wyrabiali.
Skórę ściągnął spod kominka jako ciuszek pierwotny.
No, wszystko przed toba. Zobaczymy za pare lat. ;D
Halcia niezły sposób,nie miałaś potem wyzutów sumienia że zaserwujesz nikotyne Zuzi? Ja czasami w ciązy dymka puściłam :-[ bardzo żadko jak już nie dawałam rady a mój umysł krzyczał WOLNOŚĆIIIIIIIIIIIII Teraz się boje ,choć jutro mam wychodne odciągam mleczko i wybywam na kilka godzin wtedy zawsze tą porcje z nikotyną można odciągnąć,tylko która jest tą z nikotyną ??? e może nie warto....ale kusi....ale walka
I na wszelki jak jutro nie dotre do forum
Wszystkiego naj urodzinowego,niech się spełnią wszystkie marzenia i powstaną następne
LadyŚwietny facet aż się nie moge doczekać jak Noe będzie taki duży a to już niedługo.
Gzdie robiłaś sobie tatuaż? Bo wiesz nie wiem czemu ale wydaje mi się że cię z kądś kojarze a jeszcze tymbardziej teraz.
Więc teraz już się zastanawiam czy nie z jakiegoś warszawskiego studja
I na wszelki jak jutro nie dotre do forum
Wszystkiego naj urodzinowego,niech się spełnią wszystkie marzenia i powstaną następne
LadyŚwietny facet aż się nie moge doczekać jak Noe będzie taki duży a to już niedługo.
Gzdie robiłaś sobie tatuaż? Bo wiesz nie wiem czemu ale wydaje mi się że cię z kądś kojarze a jeszcze tymbardziej teraz.
Więc teraz już się zastanawiam czy nie z jakiegoś warszawskiego studja
reklama
L4dY-bIrd
doula
Mnie MIja kumpel tatuował przwatnie a ze studia warszawskiego to raczej nie Ja pracowałam jakis czas we Wrocku bo zajmuje sie też kolczykowaniem ciała Możliwe że gdzies ci sie przewinełam w Warszawie na jakiejś imprezce w klubie
I niepiszcie mi tu o papierochach !!!! Nieładnie palić ...nu nu
I niepiszcie mi tu o papierochach !!!! Nieładnie palić ...nu nu
Podziel się: