reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Czesc :( :mad:
....za to u mnie chlapa , zimno , deszcz , słonka zero ...za to mega chmury sie kłebia na niebie ...kolejny dzionek w domu :mad:

ale jest jeden plus tego dnia ...przyjezdza do nas siostra mojego meża <15 latek > na weekend i mnie odciąży troszke :) Wyrwe sie na zakupy i zrobie mega pyszne spagetti na kolacje :p

chyba mi juz lepiej :)
..ide po kawe ...tup tup tup ;D

......chcecie też?

Lady, to tatuaż to coś na ramieniu???
Awangardzistka z ciebie. ;)
A maluch sliczny- morowy chłopak.
Kawy nie pije wcale, nadcisnieniowiec ze mnie, operuje tak między 140/100 albo i więcej...
szkoda, bo kawa dobra...
Halcia w sobote dostaniesz ode mnie wirtualne kwiaty- jakie chcesz? Zamów sobie, nie skąp.

Kalinko to na ramieniu i połowie pleców :p to tatuaz <zrobiłam sobie w wieku ....17 lat i mama mało co mnie niezabiła za to :p ::) >
Jasiek to faktycznie ...morowy chłopak < po tacie :p >
Kawe pije ale taką oszukana ..."poranna" sie zwie :)

A co tam u was ? Jak twoje chłopaki ?

Chlopaki wczoraj za kare poszły spac o 20. Szaleństwo było- sa w fazie niedźwiedziatek, znaczy siłują się, wywalają, zapasy, boks i tak dalej. :D
tata im paskiem spuścił i poszli spać.
malo mi holu nie zdemolowali, poza tym AKURAT usypiałam malucha.
Ćwiczą rycerzy jedi kijami.

...jejku ale masz super !!!!
zazdroszcze ci takiej gromadki ..nieczesto spotyka sie maluchy które tak inteligetnie sie bawia <nie jakieś tam głupkowate zabawy tylko ...potrafia sie bawić z wyobraznia ..tak jak piszesz w rycerzy co jedzą kijami > super super super :)

Masz naprawde fantastyczne maluchy a to twoja zasługa :)

Ja ci dam jedzenie kijami. Jedi, jedi, czytaj Dżedaj, bili się kijami jako mieczy laserowych ich używając!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Faktycznie, inteligentna zabawa! ;D ;D ;D
No i to moja zasługa, powiadasz...Faktycznie, ja im gwiezdne wojny w wersji angielskiej na gwiazdke kupiłam...żeby języka sie uczyli.
Ale oni czego innego się nauczyli.
Ale i tak ich kocham- co nie znaczy że lekko mają.
tata o dyscyplinę dba i do roboty ich goni.
Ale chlopcy to nie dziewczyny, nie? lalkami się nie bawią.
Pola, łaki, las...ostatnio krzemienie mały lupał, bawili się w ludzi pierwotnych...pięściaki wyrabiali.
Skórę ściągnął spod kominka jako ciuszek pierwotny. ;)
No, wszystko przed toba. Zobaczymy za pare lat. ;D

Ale sie ubawiłam tymi jedzącymi kijami nieźle wam to wyszło ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Halcia niezły sposób,nie miałaś potem wyzutów sumienia że zaserwujesz nikotyne Zuzi? Ja czasami w ciązy dymka puściłam :-[ bardzo żadko jak już nie dawałam rady a mój umysł krzyczał WOLNOŚĆIIIIIIIIIIIII :) Teraz się boje ,choć jutro mam wychodne odciągam mleczko i wybywam na kilka godzin wtedy zawsze tą porcje z nikotyną można odciągnąć,tylko która jest tą z nikotyną ??? e może nie warto....ale kusi....ale walka
I na wszelki jak jutro nie dotre do forum
Wszystkiego naj urodzinowego,niech się spełnią wszystkie marzenia i powstaną następne :)

LadyŚwietny facet :) aż się nie moge doczekać jak Noe będzie taki duży a to już niedługo.
Gzdie robiłaś sobie tatuaż? Bo wiesz nie wiem czemu ale wydaje mi się że cię z kądś kojarze a jeszcze tymbardziej teraz.
Więc teraz już się zastanawiam czy nie z jakiegoś warszawskiego studja

reklama
Mnie MIja kumpel tatuował przwatnie a ze studia warszawskiego to raczej nie :) Ja pracowałam jakis czas we Wrocku bo zajmuje sie też kolczykowaniem ciała :)Możliwe że gdzies ci sie przewinełam w Warszawie na jakiejś imprezce w klubie :)

I niepiszcie mi tu o papierochach !!!! Nieładnie palić ...nu nu :p ;)

Do góry