reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam!

Ewcia super, że sie odezwałaś. Wypoczywajcie i bawcie się dobrze...

Renifer Mikołajek śliczny, jaki już duży chłopczyk :tak:

jasmina taki nasz urok słomianek, chłop zarabia i śle kasę, a wszystko na naszej głowie..... smutne to. A tak wogóle to gdzie jest Twój mąż? Bo albo nie pisałaś, albo nie doczytałam :confused: a nie myślisz do niego jechać? Sorki, że tak wypytuję, ale ciekawa jestem jak to u Was jest.

Iwona ale szybka dziś jesteś ;-) wszystko juz masz porobione, a ja jeszcze w szlafroku siedzę :baffled:

inna super zakupy.

sikoreczka gratuluje dobicia do 1000
Ania138 wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu.

reklama
Reniferku alez Miki jest sliczny, a jaki duzy juz...

Bodzionka dzieki za programik juz sie sciaga, mam nadzieje ze sobie z tym poradze:zawstydzona/y: jak juz wiece ze mnie jest łos komputerowy:zawstydzona/y:

Pirrllott witaj... jak tam dzis nastroj, sprawy pozalatwiane....

Ja pomykam za chwilę na zakupki bo mi tu córa tłumaczy że już czas. Chodzi z czapką i papa mówi. Lista zakupów zrobiona, nie lubię chodzic z dzieciami na zakupy ale ni e mam wyjścia.
Jasminko współczuję nocki. Moja jak zaczynała ząbkowac to co ząbek była gorączka przez dwa trzy dni.
Reniferku ależ masz miodzio w domeczku, ślicznuda:-) Szybko dzieciaczki rosną, szczególnie czyjeś:-D
Bodzinko karteczki fajniusie:tak:
Ewcia baw się dobrze i odpcznij sobie;-)

Matko, ale dziś jestem śnięta - przeczytałam co napisałyście i już nie pamiętam:zawstydzona/y::sorry2:.

Obiadek już mam prawie gotowy, a że dzis zupka ogórkowa to potem tylko odgrzeję;-).
Teraz Kuba je drugie śniadanie i niedługo po Natalke. Powiem wam,że wczoraj miała zabawę choinkową, ale była bardzo niezadowolona, powiedziała, że było beznadziejnie i była zła, że w ogóle tam poszła:baffled:

Sewa - moj M jest w Anglii, nasza rozlaka trwa juz przeszlo 2 lata. Do momentu zajscia w ciaze z Dawidkiem ja tez pracowalamtyle ze w Polsce i dlatego odrazu nie pojechalam do meza, mialam naprawde fajna i dobra prace. Bylo mi zal rezygnowac z tej pracy. Ale w koncu sie wypalilam w tym co robilam i bylam najszczesliwsza kobieta ktora dowiedziala sie ze jest w ciazy. Dawidek jest nieplanowany:-). Poniewaz bardzo zle znosilam ciaze postanowilam zostac w Polsce i tu urodzic. Jak urodzil sie Dawidek postanowilismy ze zjade z dziecmi do meza na swieta Bozego Narodzenia. A tydzien przed wyjazdem Dawidek wyladowal w szpitalu z podejrzeniem astmy dzieciecej. Po wyjsciu ze szpitala lekarka odradzila podroze w tym samolotem. Teraz jak dobrze pojdzie to pojedziemy do meza na poczatku lutego.
W pracy zlozylam wniosek o urlop wychowawczy na rok.
Gdyby nie choroba Dawidka juz bysmy byli razem cala rodzinka. No ale coz wiadomo ze zdrowie Dawidka jest wazniejsze. A my te troche przezyjemy.

I znowu wychodzi na to ze tylko ja takie dlugasne posty pisze:-)
I tak to u mnie wyglada

Jasmina życzę ci żebyś jak najszybciej z dziećmi pojechała do męża i żebyście byli już razem i żeby wam się tam wszystko ułożyło jak najlepiej:tak:

Bodzinko - Ty to masz talenta i pomysly, piekne kartki
Renifer - ja od powrotu ze szpitala jak Dawidek byl chory poddalam sie i spimy razem, wiem co przeszlas wczoraj. Dawidek tez broni sie rekami i nogami zeby tylko nie spac w lozeczku.

reklama
Do góry