reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ale tasiemiec mi wyszedł :-D:-D:-D
to te spodnie:
http://allegro.pl/item291449205_super_hot_style_biodrowki_roz_36_hot.html

Biodrówki spodnie eleganckie Rozmiar 36 Wow (291445367) - Aukcje internetowe Allegro

Aniu takich rozmiarowek szczuplutkich jest duzo, przy okazji gratuluje sylwetki, ja to bym w takich spodenkach wygladala jak balon:zawstydzona/y:Zawsze takie chcialam sobie kupic i wygladac w nich tak jak te dziewczyny na zdjeciu....ale bardzo daleko mi do tego:no:

Ja tez lece po druga kawke.....ktos si ejeszcze przylaczy??;-)

No dziewczyny rozpędzacie się z pisaniem:-D nie ma mnie chwile a tu już kilka stronek do nadrobienia:-). Właśnie wróciłam z zakupów - kupiłam sobie rybaczki i bluzkę, no i bieliznę ( jak zwykle), Natalce bluzeczkę na jutrzejszą choinkę i też bieliznę, a Kubusiowi spodenki i 2 pary rajtuzek:tak:. Poprawiłam sobie jednym słowem humorek. Teraz robie obiadek i niedługo lecimy na chałupki;-). Dzisiaj jestem sama, bo M ma służbę to nic nie robie;-):-D:-D

Jasmina dzieciaczki śliczne, a umalowana córcia poprostu bomba:-D

Ania fajne spodenki:tak:

Ja się przyłaczam z kawką właśnie piję drugą

Kochane allegrowiczki, mam problem z dostaniem kąpielówek i sandałków dla synka, u nas w sklepach nie posiadają takiego asortymentu o tej porze roku :dry: Jakbyście coś ciekawego upatrzyły przy okazji na allegro to podeślijcie linka.

Coś tutaj pusto :sorry2:
Aniu, super spodnie, no i zazdroszczę figury...Ja to się nawet nie przyznam jaki rozmiar noszę :zawstydzona/y:
Kurczę, naciągnęłam dzisiaj Jacka na grę komputerową WIEDŹMIN i kiepsko się widze na kookwium z pedagogiki :-(.Albo mu się przyznam, że źle zrobił, że mi tą grę kupił i niech ją ode mnie zabierze na parę dni albo nie wiem :zawstydzona/y:.
Jejku, pamiętam jak byłam w Irlandii, to po pracy siadałam do kompa i grałam w "Dungeon Siege", do później nocy, a w dni wolne to w ogóle non stop siedziałam przy tej grze :zawstydzona/y:.
Idę coś wszamać ;-)

My wróciliśmy ze spaceru. Mroźnie, ale słonko świeciło, było super.

Ania138 dobiłas mnie rozmiarem tych spadni, ja przy Tobie to jakiś hipopotam :-( ale spodenki super.

Iwona super, że zakupki udane.

inna ja osobiście nie cierpię gier komputerowych :no: nie dla mnie i już.

Agatka ale Ty wysoka jesteś. Wierzę Ci, że masz problem z ciuchami, ja mam 176 cm wzrostu i mam problemy z długością, bo mam długie nogi :baffled: i często jest tak, że spodnie sięgają mi do kostki :baffled: albo długa kiecka do pół łydki. Beznadzieja.

Zrobiłam kawkę i właśnie ją piję bo zasypiam.

Ja właśnie kuraka wsatwiłam do piekarnika...Lenia mam jak nie wiem...Tyłka mi ise ruszyć nie chce..Inna ja tez rozmiarek spory nosze i na takie spodnie sobie pozwolić nie moge.Wczoraj z zakupów zryczana prawie wyszłam bo spojrzałam na siebie w lustrze.Włos rozwiany, gęba czerwona, brzuch ze spodni się wylewał, tyłek jak balon..spocona od l;atania za dzieckiem.Włosy jakies takie dziwne ach szkoda gadać....

reklama
Moi faceci bawią się klockami a ja..Nic mi się nie chce i czuje się fatlną matką bo nie umiem się bawić z dzieckiem.Woli bawić saię sam....:-:)-:)-(

Do góry