reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Teraz znikam, troche pobawic sie z dziecmi, bo wlasnie zrobila sie kolo komputera mala przepychanka. Jacek (moj siostrzeniec) z Jasminka daja czadu, trzeba ich jakos zajac.
papapapapatki

Ja wlasnie szukalam na allegro jakos fajnych spodni ale nic nie zanlazlam buuuuuuuuuuu jestem za wysoka:baffled: bez sensu zadko kiedy sa spodnie na wzrost 180 cm, a co dopiero na 185 :baffled::no: nie znosze kupowac odziezy i butow i na siebie.....nic nigdy nie ma na mnie:no::wściekła/y:

Agatko tule mocno znam ten bólJa też mam zasze problem z ubraniem na siebie.Spodnie np+.+
Zawsze musze skracać.
Karol pomaga mi pisać
cvvc cvfty dklkjoimjhngbuhnifvgbhnml

Agatka_BB - mam ten sam problem, ale z butami - mam bardzo wąską stopę i mogę nosić tylko buty wiązane, najlepiej w kostce :dry: o wsuwanych nie ma mowy... przy pierwszym kroku but poleciałby dwa metry do przodu :dry:

jasmina111 - dzieciaki ekstra, córcia to mała elegantka a synek - boski! ale mi się tęskni za takim maluszkiem! :sorry2:

Witam.
najpierw odpiszę a potem napiszę :tak:

witam
myslalam ze bede pierwsza :-) a tu Vici juz sie zameldowala.

Ale mialam dzisiaj noc. Jasminka spadla z lozka 2 razy, a Dawid obudzil mnie placzem o 1.48. Okazalo sie ze dostal okropnego kataru. Mialam juz po spaniu bo maly zaczal kaszlec i nie chcial inaczej spac jak tylko u mnie na kolanach.
Sama tez widze ze i mnie cos lapie, wiec Jasminka zalatwila nas wszystkich.

Juz kawe mam wypita i zastanawia sie nad nastepna.
U mnie tak samo poszło, pierwsza Maja, potem M i ja a na końcu Dawidek. Ja się wyleczyłam miętowymi landrynkami i Hascoseptem, Mariusz Ferveksem.
Tak jak Leika pisała polecam krople Euphorbium, rewelacja Dawidkowi bardzo pomagają :tak:

Dzień dobry!

Byłam wczoraj przeczytać ogłoszenia w kościele, kiedy ksiądz u mnie chodzi.... żeby mnie przypadkiem w łóżku nie zastał ;-) i w tym tyg. jeszcze nie :szok: mam nadzieję, że przed Wielkanocą dotrą do mnie ;-)
To tak jak u mnie rok i 2 lata temu też miałam bardzo późno, na Szwederowie tam gdzie mieszkałam z rodzicami to było fajnie bo ksiądz na zmianę chodził i było wiadomo czy będzie kolęda zaraz po świętach czy koło lutego :tak:, a tu to jakoś wszystko jest nienormalne :dry:

Z tą przerwą też mi się zdaje,że będzie dobrze bo już je biore ponad rok...Na pewno będe uważać bo jeszcze chciałabym poczekac z ciążą...
Sewa no u mnie się tak nie da bo ja zmieniam apteki jak rękawiczki, gdzie taniej:-:)-(
Jeśli zrobisz przerwę miesiąc czy dwa to nie ma to najmniejszego sensu bo taka przerwa na regenerację organizmu powinna trwać minimum rok :tak:, a jak zrobisz krótszą to musisz przez pierwszy miesiąc uważać bo organizm na nowo musi sie przyzwyczaić :tak:. To nie moje gadanie tylko mojego ginekologa :tak:

Sewa dzieki za odpowiedz. Dobrze wiedziec ze i inne mamy w podobnej sytuacji jak ja maja wzloty i upadki.

Mam postanowienie na dzisiejszy dzien: bede mila mama, bez krzyku, bede nad wyraz wyrozumiala, wogle bede super.
To ja też się postaram :tak:

Agatka BB, Bodzinko - Dziekuje Dziewczyny

Mam nowe okreslenie na inhalacje, tekst mojego siostrzenca "Ciocia napowietrzalas juz Dawidka?" Ale sie usmialam :-D
:-D:-D:-D:-D:-D, a napowietrzyłaś? :-D:-D:-D
Moja ja wypije Actimela to każe mówić "och ty smoku Actimowelu" zamiast actimelowy
a wczoraj w przychodni podchodziła do każdych drzwi i pytała " Czy to jest baginet?" :-D:-D

Ja wlasnie szukalam na allegro jakos fajnych spodni ale nic nie zanlazlam buuuuuuuuuuu jestem za wysoka:baffled: bez sensu zadko kiedy sa spodnie na wzrost 180 cm, a co dopiero na 185 :baffled::no: nie znosze kupowac odziezy i butow i na siebie.....nic nigdy nie ma na mnie:no::wściekła/y:
Powodzenia, na pewno znajdziesz :tak:
A do mnie właśnie przyszły dwie pary które wygrałam, są BOSKIE :tak:, jak szyte na mnie, rzadko kiedy tak mi się trafia a tu jeszcze bez przymiarki
Zaraz wam pokaże tylko poszukam je.

reklama
Karollo pół dnia za mną łaził, tulił się, cycał.Ja taka padnięta.W
końcu myśle wyrodna matka, dziecko pewnie chce się
pobawić.Wyciągnełam klocki i siadam,żeby się z nim pobawić a on co???
Tyłkiem się do mnie odwrócił i sam się bawi.No ja za nim nie nadążam
ani troche...
A teraaz znowu wreszczy bo mu nie pozwalam komputera dotykać:dry::dry:
Ania super spodnie:-):-)No ja się własnie dowiedziałam czemu gin nie przyjmuje.Bo pielęgniarki starjkują i nie zapisaują....No szlag...Spróbuje do rodzinnego.

Do góry