reklama
jasmina111
Fan(ka)
Agatka BB, Bodzinko - Dziekuje Dziewczyny
Mam nowe okreslenie na inhalacje, tekst mojego siostrzenca "Ciocia napowietrzalas juz Dawidka?" Ale sie usmialam
Mam nowe okreslenie na inhalacje, tekst mojego siostrzenca "Ciocia napowietrzalas juz Dawidka?" Ale sie usmialam
jasmina111
Fan(ka)
Teraz znikam, troche pobawic sie z dziecmi, bo wlasnie zrobila sie kolo komputera mala przepychanka. Jacek (moj siostrzeniec) z Jasminka daja czadu, trzeba ich jakos zajac.
papapapapatki
papapapapatki
Agatka_BB
IX Lachon BB
Ja wlasnie szukalam na allegro jakos fajnych spodni ale nic nie zanlazlam buuuuuuuuuuu jestem za wysoka bez sensu zadko kiedy sa spodnie na wzrost 180 cm, a co dopiero na 185 nie znosze kupowac odziezy i butow i na siebie.....nic nigdy nie ma na mnie
Agatka_BB - mam ten sam problem, ale z butami - mam bardzo wąską stopę i mogę nosić tylko buty wiązane, najlepiej w kostce o wsuwanych nie ma mowy... przy pierwszym kroku but poleciałby dwa metry do przodu
jasmina111 - dzieciaki ekstra, córcia to mała elegantka a synek - boski! ale mi się tęskni za takim maluszkiem!
jasmina111 - dzieciaki ekstra, córcia to mała elegantka a synek - boski! ale mi się tęskni za takim maluszkiem!
ania138
miłość w trzech wymiarach
Witam.
najpierw odpiszę a potem napiszę
Tak jak Leika pisała polecam krople Euphorbium, rewelacja Dawidkowi bardzo pomagają
Moja ja wypije Actimela to każe mówić "och ty smoku Actimowelu" zamiast actimelowy
a wczoraj w przychodni podchodziła do każdych drzwi i pytała " Czy to jest baginet?"
A do mnie właśnie przyszły dwie pary które wygrałam, są BOSKIE , jak szyte na mnie, rzadko kiedy tak mi się trafia a tu jeszcze bez przymiarki
Zaraz wam pokaże tylko poszukam je.
najpierw odpiszę a potem napiszę
U mnie tak samo poszło, pierwsza Maja, potem M i ja a na końcu Dawidek. Ja się wyleczyłam miętowymi landrynkami i Hascoseptem, Mariusz Ferveksem.witam
myslalam ze bede pierwsza :-) a tu Vici juz sie zameldowala.
Ale mialam dzisiaj noc. Jasminka spadla z lozka 2 razy, a Dawid obudzil mnie placzem o 1.48. Okazalo sie ze dostal okropnego kataru. Mialam juz po spaniu bo maly zaczal kaszlec i nie chcial inaczej spac jak tylko u mnie na kolanach.
Sama tez widze ze i mnie cos lapie, wiec Jasminka zalatwila nas wszystkich.
Juz kawe mam wypita i zastanawia sie nad nastepna.
Tak jak Leika pisała polecam krople Euphorbium, rewelacja Dawidkowi bardzo pomagają
To tak jak u mnie rok i 2 lata temu też miałam bardzo późno, na Szwederowie tam gdzie mieszkałam z rodzicami to było fajnie bo ksiądz na zmianę chodził i było wiadomo czy będzie kolęda zaraz po świętach czy koło lutego , a tu to jakoś wszystko jest nienormalneDzień dobry!
Byłam wczoraj przeczytać ogłoszenia w kościele, kiedy ksiądz u mnie chodzi.... żeby mnie przypadkiem w łóżku nie zastał ;-) i w tym tyg. jeszcze nie mam nadzieję, że przed Wielkanocą dotrą do mnie ;-)
Jeśli zrobisz przerwę miesiąc czy dwa to nie ma to najmniejszego sensu bo taka przerwa na regenerację organizmu powinna trwać minimum rok , a jak zrobisz krótszą to musisz przez pierwszy miesiąc uważać bo organizm na nowo musi sie przyzwyczaić . To nie moje gadanie tylko mojego ginekologaZ tą przerwą też mi się zdaje,że będzie dobrze bo już je biore ponad rok...Na pewno będe uważać bo jeszcze chciałabym poczekac z ciążą...
Sewa no u mnie się tak nie da bo ja zmieniam apteki jak rękawiczki, gdzie taniej:--(
To ja też się postaramSewa dzieki za odpowiedz. Dobrze wiedziec ze i inne mamy w podobnej sytuacji jak ja maja wzloty i upadki.
Mam postanowienie na dzisiejszy dzien: bede mila mama, bez krzyku, bede nad wyraz wyrozumiala, wogle bede super.
, a napowietrzyłaś?Agatka BB, Bodzinko - Dziekuje Dziewczyny
Moja ja wypije Actimela to każe mówić "och ty smoku Actimowelu" zamiast actimelowy
a wczoraj w przychodni podchodziła do każdych drzwi i pytała " Czy to jest baginet?"
Powodzenia, na pewno znajdzieszJa wlasnie szukalam na allegro jakos fajnych spodni ale nic nie zanlazlam buuuuuuuuuuu jestem za wysoka bez sensu zadko kiedy sa spodnie na wzrost 180 cm, a co dopiero na 185 nie znosze kupowac odziezy i butow i na siebie.....nic nigdy nie ma na mnie
A do mnie właśnie przyszły dwie pary które wygrałam, są BOSKIE , jak szyte na mnie, rzadko kiedy tak mi się trafia a tu jeszcze bez przymiarki
Zaraz wam pokaże tylko poszukam je.
ania138
ale tasiemiec mi wyszedł
to te spodnie:
http://allegro.pl/item291449205_super_hot_style_biodrowki_roz_36_hot.html
Biodrówki spodnie eleganckie Rozmiar 36 Wow (291445367) - Aukcje internetowe Allegro
to te spodnie:
http://allegro.pl/item291449205_super_hot_style_biodrowki_roz_36_hot.html
Biodrówki spodnie eleganckie Rozmiar 36 Wow (291445367) - Aukcje internetowe Allegro
ania138
reklama
Karollo pół dnia za mną łaził, tulił się, cycał.Ja taka padnięta.W
końcu myśle wyrodna matka, dziecko pewnie chce się
pobawić.Wyciągnełam klocki i siadam,żeby się z nim pobawić a on co???
Tyłkiem się do mnie odwrócił i sam się bawi.No ja za nim nie nadążam
ani troche...
A teraaz znowu wreszczy bo mu nie pozwalam komputera dotykać
Ania super spodnie:-):-)No ja się własnie dowiedziałam czemu gin nie przyjmuje.Bo pielęgniarki starjkują i nie zapisaują....No szlag...Spróbuje do rodzinnego.
końcu myśle wyrodna matka, dziecko pewnie chce się
pobawić.Wyciągnełam klocki i siadam,żeby się z nim pobawić a on co???
Tyłkiem się do mnie odwrócił i sam się bawi.No ja za nim nie nadążam
ani troche...
A teraaz znowu wreszczy bo mu nie pozwalam komputera dotykać
Ania super spodnie:-):-)No ja się własnie dowiedziałam czemu gin nie przyjmuje.Bo pielęgniarki starjkują i nie zapisaują....No szlag...Spróbuje do rodzinnego.
Podziel się: