ania138
miłość w trzech wymiarach
To jesteś bardziej na bieżąco ode mnie bo ja nie czytam tych gazet , jak coś chcę to na BB albo do siostry dzwonie ona jest na bieżącoDziękuję i pewnie nie raz się będę doradzał:-) Ja już od jakiegoś czasu jestem na BB w temacie samotni rodzice w wątku jak sobie radzicie Ale na pewno i was się też nie raz doradze;-) No i oczywiście jestem wielkim fanem takich gazetek jak mamo to ja czy rodzice i wiele innych jestem stałym klijentem tych gazetek staram się być na bieżąco :-)
Cześć kochana ale Cie tu nie było, oj oj ( i kto to mówi )hey dziewczynki
my juz po chrzcinach! było fajnie
obiecuje jutro Was poczytac i popisac, bo dzis znów mamy problem z kupa...
buziaczki
Witam wieczornie!
Bardzo Ci współczuję... Oby wszystko było dobrze!
ania138 - co do tych nowych zaleceń żywienia niemowląt... to radzę podejść do tego sceptycznie. Dawidek jest na cycu, o ile dobrze pamiętam, nie ma potrzeby wprowadzać mu żadnych stałych pokarmów dopóki nie skończy 6 miesięcy. No i ja osobiście wstrzymałabym się z podaniem glutenu - te nowe zalecenia żywieniowe dla niemowląt w polsce (dotyczące wczesnego wprowadzania glutenu) wzbudziły spore zdziwienie wśród lekarzy na całym świecie... Czytałam wiele opinii, że nie jest to poparte dostateczną ilością badań i że może niektórym dzieciom dość poważnie zaszkodzić.
No czekałam na Twoją opinię, nie wiem czemu ale zawsze Ty tak dobrze radzisz - przynajmniej mi , i Nowaczka ( gdzie ona jest ?! )
Co do glutenu to ja też twierdzę że im później tym lepiej, jak nie trzeba to nie ma co.
Ja i tak tylko chciałam mieć takie coś żeby sobie podglądać a nie ściśle się trzymać zaleceń.
Byłam dzisiaj z dzieciakami w przychodni, Dawid spał a Majka jak nigdy była taka grzeczna że . czekałyśmy w kolejce ponad półtorej godziny .
Całe szczęście to tylko przeziębienie, Majka już lepiej a Dawidek kaszle od kataru nawet gardła nie ma czerwonego, uff uff
Inna super impreza, dawaj fotki.
Renifer Ty też fotki, fotki
marta dobrze że już w domu, ale sie namęczyliście biedulki, tulę Was.
Dobranoc
ps. kupiłam kolejne 3 bluzeczki dla Dawidka, odciągacz i pojemniczki na pokarm , mąż weźmie ze mną rozwód jak sprawdzi stan konta.
O laktatorze wie ale reszta jest milczeniem