reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam was wszystkich:-)Ja dziś byłam na małych zakupkach na spacerku i nawet z M posadziłam czosnek zimowy:szok: tyle że oczywiście teściowej nie pasuje ze posadziłam nie tam gdzie ona mi kazała-jak ona mnie wkurza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
SIKORECZKA-oj ty bidulo jak nie dzieci to ksiądz no i jeszcze to-trzymam kciuki zobaczysz będzie dobrze:tak::tak:
BODZINKA- ten wasz Karolek to super gość a do tego bawi się sam nie to co moja-sama to nawet 5 sekund się nie zajmie:wściekła/y::wściekła/y:
No dobra narazie tyle póżniej napisze reszte pa

Witajcie wieczornie/popoludniowo.
Ale jestem spiaca. Noramlnie ledwo siedze.:dry: chyba sobie kawke szczele.

ja tylko na chwilę ( o mojej stałej porze wszystko nadrobię :tak:)
Mam pytanie czy macie jakiś adres strony na której jest tabela żywieniowa niemowląt? Co kiedy wprowadzać do jadłospisu?

Bo ja szukam i jakie g.. mi wyskakują :wściekła/y:
Prosze bardzo. Na przyklad taka: NOWE ZALECENIA

Witajcie wieczornie/popoludniowo.
Ale jestem spiaca. Noramlnie ledwo siedze.:dry: chyba sobie kawke szczele.

Prosze bardzo. Na przyklad taka: NOWE ZALECENIA

dziękuję właśnie o coś takiego mi chodziło :tak::-D, i widzę że się trochę pozmieniało od 2004 jak Majka byłą malutka.
A tak Wam powiem po cichu że wczoraj Dawidek dostał pierwszy raz marchewkę :-p, nie pluł ale też nie żeby się za nią trząsł :-D.

A ja zauważyłam że jak sie wkleja adres strony to wszystko co się pisze dalej to zjada :confused:

reklama
Do góry