reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc dziewczyny
u mnie napadalo troche sniegu, ja bym poszla ale mala nie chce. Dzisiaj to mam jakis taki leniwy dzien, nic mi sie nie chce. Jasminka tez snuje sie po domu raczej bez zajecia... co za dzien tylko moj mlodszy synek popelzal do drugiego pokoju - Ten to ciagle jest w ruchu :-).
pozdrawiam

reklama
Ło matko :szok::szok::szok: ten deszcz, który pada u mnie od razu zamarza :szok: jest okropna szklanka na ulicy :szok: przed chwilą jakaś kobieta wywinęła takiego orła :szok: pogotowie ją zabrało :szok:

A u mnie jak napadało na okno, to mam lód na szybie..... zajefajnie :baffled:

A u nas było bardzo przyjemnie na spacerku :-) Padał sobie śnieżek, mroźne wiatrzysko nie dokuczało, tak jak przez ostatnie dni... super po prostu, podłóg tego, co było przez ostatnie kilka dni :-)

Piję kawę i przy okazji trochę poczytałam co u Was działo się pod moją nieobecność. Jedno mnie zastanowiło. Gdzie jest Aniab???? Jakoś się nie odzywała, a ostatnio pisała, że źle się czuje. Mam nadzieję, że u niej wszystko ok.

mamajuli doało,,super,,ze juz amsz...
a ja rozmawiamz mezem,ale cos nas an skype rozlacza,raz mnie,a teraz jego,achchhh ten internet,,,
a synek usnal,a jak tata zadzownil to sie obudzil,hi

Witam ponownie:-)My po spacerku,mały znów śpi.Napadało trochę sniegu ale deszczyk też padał.Po tym spacerku mama wróciła z nowymi kozaczkami:-DA Grześ z gryzakiem nowym:-)

reklama
Do góry