Bodzinka robię pizze taką jaką najbardziej lubimy czyli minimum ciasta maksimum dodatków, czyli walę na nią wszystko co mam: pieczarki, paprykę i szynkę i oczywiście bardzo dużo sera:-):-):-):-):-):-)
mniam,,ale pysznie brzimi...
Ja tez dzis mialam w planach zrobic kuraka z rozna...jeszcze nidgy nie robilam w swojej kuchence i nawet nie wiem czy mi dziala rozno i jak wogole ja nastawic na takie cos,ile stponi.Nie mam instrukcji bo ja dostalismy.Jakie przyprawy uzywasz?
a ja mam super rozno typowe do kuraka,ale takie osobne tylko na kure,,i maz moj uwielbia kuaraka speczonego z przyprawami,ziemniaczki w skorce gotowane,lub smazone w plastrach,,albo fryty i surowy,,caly zestaw,,mniam,,chyba muz robie jak wroci,,bo danwo nie bylo.....a iwonka smaka mi narobi laś>>
A wiecie moze co sie stalo Victorkowi od Vici, bo widze jej opis na gg i z tego wynika ze Victor jest w szpitalu. Pisala wczoraj ze mial goraczke i takie nie halo byl.?
ojoj nono kto ma kontakt,,woloszka,,zadzwon,napisz esa i daj nam znac...
Witajcie.
Ja dopiero teraz, bo rano szybko na spacer, po spacerze szybko obiad trzeba bylo robic.A potem to weszlam do pokoju Macka i sie przerazilam.
Balagan masakryczny. Tak sie wkurzylam, ze moj Radek zadzwonil do swojej mamy i powiedzial, zeby niedawali zadnych prezentow na Mikolaja (jutro mamy do nich jechac), bo on ma juz za duzo zabawek i nonstop jest w domu balagan. Trzeba by bylo polowe zabawek wywalic a i tak mialby chyba ich za duzo...
Nie mam pojecia jak w tym pokoju zmiescimy Grzesia (jego lozeczko).
Mam dosyc.
Z tego wszystkiego juz nie wiem co mialam komu napisac.
no to wspolczuje,,u mnie tez byl zawsze bałagan,,ale juz mniej...
a ja w sumie to kupuje teraz matetkowi regal,,taki 2m,,zeby zabawki mu do gory poukładac,,bo on ma na dywanie i za duzo miejsca zajmuja,,no i wyrzuce wszystkie stare popsute,oddam nieprzydatne,,i bedzie mniej i spokoj...
Pizza zamówina:-):-)Kurcze ale zaszaleliśmy;-);-)
a ja tez mialam ochote zamowic,,ale jakos nie wyszło...
Zabawki Karolka są głownie w naszym pokoju.W jego wieczny bałagan i do nas przynosi.Ja je wynosze i tak się bawimy w kotka i myszke
moj tez tak sie z emna bawił,,ale juz danwo mu przeszlo...no i dobrze,,,,