reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kunda czemu robiłas USG główki ?? Mojej dzidzi nikt nie robił tego badania czy powinnam o nie poprosic lekarza??

Walentynki inne niż zawsze, przy dzidziusiu mniej czasu, ale za to jakie wspaniałe, bo juz mam dwie osoby do kochania.
Od dzis mysle pozytywnie obiecuję ;D ;D ;D

reklama
Jsorek ja jak urodziłam Olka to zawsze mówiłąm że jak przeżyje do 3 mieisąca to będzie już żył. a potem przestanę się martwic. Przezył i ma się dobrze ale zapewniam CIe że im dziecko starsze tym bardziej się martwisz. 8) Głowa do góry. Moja mama zawsze powtarza że muszę mieć siłę go wychowac do min.18 lat wiec jak sie teraz wypalę to potem nie dam rady.
Czemu mialby umrzeć? Nie martw sie.

A PO WALENTYKNACH AH....BAMBA :)

Super udany wieczorek ..Jasiu zasnoł szybciutko bo o 20 juz lulał :) a my zjedlismy romantyczną kolacje przy świecach z winkiem w tle a na deserek ....pyszne puchary lodowe z owocami :)

L4dY-bIrd pisze:

Super udany wieczorek ..Jasiu zasnoł szybciutko bo o 20 juz lulał :) a my zjedlismy romantyczną kolacje przy świecach z winkiem w tle a na deserek ....pyszne puchary lodowe z owocami :)

No my kolacji przy świecach niemieliśmy ale też super wieczór i tez lody tylko deserek był inny ;D :-[

ewa26 pisze:
L4dY-bIrd pisze:

No my kolacji przy świecach niemieliśmy ale też super wieczór i tez lody tylko deserek był inny ;D :-[

;D

a ja jestem w domu z moim dzidziusiem i jestem z tego faktu bardzo zadowolona, z poczatku bylo troche monotonnie ale teraz jak maly jest wiekszy to nie nazekam. Mysle ,ze posiedze z nim gdzies do 2 roku zycia.

ja bym chciała z mają dzidzia posiedzieć przynajmniej do roku, ale zobaczymy jak to wyjdzie.

reklama
Do góry