reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dawidek śpi od około 22:30 do 6:30 bez pobudki :tak: więc śpię jak suseł, Majka czasem się obudzi na siusiu albo jak się odkryje.
Wyobrażałam sobie że będzie mniej więcej tak że jak z cyckami na wierzchu z małym na rekach cały dzień a Majka samopas albo gdzieś mi na głowie albo obrażona w kącie a tu miła niespodzianka :tak::-D, Dawidek ( odpukać ) jest bardzo grzeczny :tak:, bardzo mało płacze dużo śpi i rośnie :szok::tak:, Majka bardzo pomaga i potrafi zająć się sobą i rozumie jak mówię że mama teraz nie może bo np. karmi Dawidka albo go przebiera, wtedy ona mówi "dobrze to czekam aż skończysz" :tak:.

:szok::szok::szok: jestem w szoku, Dawidek przesypia ci cala noc Majcia wyrozumiała jak dorosła. masz swietne dzieci, powiedz jak to robiłas ze one sa takie grzeczne:sorry2:;-)
Ja mam dokładnie takie samo wyobrazenie o drugim dziecku co ty.....

Chcecie zobaczyc co zrobiła wczoraj moja siostrzenica to zapraszam Fotoblog agatka2006 - "Agusiaczkowy

reklama
Dzien dobry. Dzis chyba bedzie ladny dzien bo za oknem sloneczko:tak:. Wyslalam Natalke do szkoly a teraz popijam kawke.

VICI ale ty biedna jestes - wspolczuje bolu

Vici, współczuję :-(.Mi niedawno wyłaziły 8 i nie mogłam wytrzymać z bólu :wściekła/y:.
U mnie minęło i Oliwce wybił się kolejny ząbek :-D (ostatnia już dwójeczka, prawa dolna).
Poza tym jestem nieprzytomna, w ogóle się nie wyspałam, a teraz to mogę zapomnieć o spaniu, bo Oliwka pójdzie spać może o 11, a może jeszcze później :baffled:.
Za to gołąbki udały się, wyobraźcie sobie, że tak ciekawa byłam, jak wyszły, że wczoraj o 22:30 zjadłam ... aż 3 :zawstydzona/y:.Ale ja naprawdę bardzo lubię gołąbki :tak:

Dzięki za współczucia więc już dwóch 8 brak a następne 2 po świętach i potem z głowy dentysta na długoooooooooooooooooooooooo:-)

Dzień dobry!

Ale u mnie słonko świeci, szkoda tylko, że na drzewach szron jak się patrzy :szok:

Vici bidulko. Mam nadzieję, że po tabletkach boli mniej.

sikoreczka nie mogę otworzyć tego co podalaś o swojej siostrzenicy :no:

Iwona a ja u Was jest śnieg?

hejka

vici ale mnie nastraszyłaś, ja od przyszłego tygodnia wybieram sie na dokładne leczenie moich zabków, a dodam, ze ja u dentysty byłam raz w życiu, bo do tej pory nie miałam żadnych problemów, dopiero teraz po ciąży wszystko powoli powychodziło :-(

reklama
Do góry