reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

sory że wam tak zanudzam, ale nadla prowadzę śledztwo, chyba jednak powinnam byc detektywem ;D ;)

dziwne dla mnie jest tez to , ze ona twierdzi że o 400-500 wózek jeszcze był, a od 500 juz na klatce zaczyna sie ruch, bo ludzie do pracy wychodza, więc o tej porze chyba nikt mądry by nie ukradł

ale mój mąz juz zadzwonił do swojego kumpla policjanta i tamten bedzie też działał i ja tak po cichu na własna ręke też

mam nadzieje, że to własciwy trop,

reklama
Ja też zaraz zmykam bo jade z maciem na ćwiczonka.

Pycha trzymam kciuki aby wózek sie odnalazł jak najszybciej.
Maja slicznie siedzi. Kiedy moj Macio tez tak bedzie ???

Sliczny chłopak, a jakie ma duze oczeta ;D

Kurcze też muszę się wziąć za okna ::) a tu taka beznadziejna pogoda...
na dodatek mamy piece kaflowe i jak otworze okno to zimno będzie :p będę musiała kiedyś z ranka wysłać meża na spacer i później rozpalić. Nie mogę sie doczekać jak pojdziemy na swoje i znikną piece :D

reklama
ja tez musze sie za okna wziasc ale dopiero jak bede z kims w domu bo kto sie buba zajmie?? bo takie mycie okien z nim to caly dzien chyba by mi zeszlo.....

Do góry