reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ale ślicznie Macio się usmiecha

słuchajcie, przed chwilą przez okno zobaczyłam ta sprzataczkę i poleciałam z nia pogadac, tylko ze myslałam ze wyczuję z jej gadki, że może będzie zmieszana, ale niestety nadal nic nie wiem, ona twierdzi, ze w poniedziałek rano jak sprzatała to wózej jeszcze był, tylko podejrzane jest to, ze dziś jest czwartek, a ona bez namysłu, pewnie mi powiedziała, ze był, ja np musiałabym chwilę pomysleć i sie zastanowic, po chwili zaczęła mi gadac że oni dla 3 m-cznej wnuczki szukają spacerówki, tez trochę dziwne, nie za wczesnie??? i do tego mówiła, że małą juz sadzają, bo nie chce leżec i jeszcze ze taki facet co tu u nas w bloku zjmuje sie różnymi naprawami miał 2 spacerówki do sprzedania, takie trochę mi się to wydaje podejrzane, bo ja jej o ukradzinym wózku,a ona mi o spacerówce

dziendoberek!
ja dzis troszke poleniuchowalam hubert dal pospac do 8 a teraz znowu usnol wiec ide wykorzystac moment i jeszcze poleniuchujhe bo po poludniu juz mam zaplanowane sprzatanko!!!!!!!!

pycha ty sie nie denerwuj ani nie mysl za duzo tylko w samochud i pod to mieszkanie!!!! jesli tylko wiesz gdzie mieszkaja! z drugiej jednak strony to moga teraz poczekac troche zanim wyjda z tym wozkiem. a moze pod jakims pretekstem zajrzec do domu?

dobra nie pisze już o szwagierce bo szkoda literek na klawiaturze zdzierać.

Pycha ja tez bym się wybrała na przeszpiegi i nic nie daj poznać po sobie tej sprzataczce że się coś domyslasz tzn ze ją podejrzewasz.

ja tez mam szwagierke i bardzo ja lubie! czasem mamy inne zdanie ale mamy do tego prawo jednak zadko sie to zdarza! jest odemnie mlodsza ale chetnie zostaje z buba jak musze gdzies wyjsc a mama nie moze. nie przychodzi az tak czesto ale widujemy sie czesto bo ona mieszka a rodzicami czyli z tesciami a my tam dosc czesto zagladamy-ostatnio zadziej ale jestesmy!

reklama
Do góry