ania138
miłość w trzech wymiarach
hej Wam dziewczynki.
Dawid śpi, Majka ogląda Cliforda, wczoraj jej kupiliśmy
więc mam chwilę dla siebie czyli dla Was.
Na podwórku zimno ale w domku mam cieplutko, teść przeczyścił mi piec i komin i napalił żeby sprawdzić czy się nie dymi i ja teraz sobie podkładam bo M będzie dopiero koło 22 to by nam tyłki zmarzły
.
A w sobotę mieliśmy straszną przygodę właśnie z piecem ( dlatego teść przyszedł dzisiaj ), bo sie okazało że w kominie zrobiła się mała dziurka przez którą dym pchał się w ścianę za elewację i znalazł dziurkę do Mai do pokoju i wyłaził pod parapetem
, taka zadyma się u niej w pokoju zrobiła że aż siwo było
, dobrze że ona siedziała ze mną w pokoju bo by się jeszcze zaczadziła, ale już wszystko dobrze 
, ale bardzo mi się podoba.

no było by nudno, było, albo jak mówi moja Majka "było by nie pięknie "
RENIFER faktycznie trochę mało przybrał, może zadzwoń do przychodni i poproś o domową wizytę pediatry. Dawidek urodził się 3700g po 6 dniach jak wychodziłam do domu ważył 3400g a 17 paź, czyli jak miał 3,5 tyg. ważył 4675g
, czyli mój znowu trochę dużo przybrał. Ja na twoim miejscu bym to skonsultowała
. A zastanawiałaś się czy nie lepiej przejść na mleko proszkowe? Tylko pytam bo wiem że mamowe jest najlepsze, ale czasem nie ma wyjścia.
Dawid śpi, Majka ogląda Cliforda, wczoraj jej kupiliśmy

Na podwórku zimno ale w domku mam cieplutko, teść przeczyścił mi piec i komin i napalił żeby sprawdzić czy się nie dymi i ja teraz sobie podkładam bo M będzie dopiero koło 22 to by nam tyłki zmarzły

A w sobotę mieliśmy straszną przygodę właśnie z piecem ( dlatego teść przyszedł dzisiaj ), bo sie okazało że w kominie zrobiła się mała dziurka przez którą dym pchał się w ścianę za elewację i znalazł dziurkę do Mai do pokoju i wyłaził pod parapetem

Hej "siostro". Kożuszek super tylko czemu tali duży, ja mam 36 rozmiar więc bym sobie dwa uszyła ;-)Hej Laseczki
Głosować byłyście???
My właśnie wróciliśmy
Dziewczyny zostawiłam wiadomość na wątku "urlop wychowawczy"
jak coś to zaglądnijcie tam
i jeszcze jedna sprawa czy któraś z Was nie chciałaby kupić kożuszka
nowy nie używany???
Wystawiłam aukcje-cena dla bb-ówowych mam do uzgodnienia
ŚLICZNY BIAŁY KOŻUSZEK (259028388) - Aukcje internetowe Allegro
pozdrowionka![]()

A ja rozmawiałam z babką w sklepie jak szukałam leżaczka i ona mówiła że leżaczki Fisher Prica nie rozkładają się na płaskoJa mam taki od 0+, Fisher Price. Po prostu wydawało mi się, że noworodek jest jeszcze za malutki, żeby go w takiej pozycji unieruchomiać.
Ale to tylko moje zdanie, oczywiście.

Aha no to akurat.No kazdy ma swoje zdanie i super bo gdyby wszyscy mysleli tak samo to chyba do kitu by bylo:-)

RENIFER faktycznie trochę mało przybrał, może zadzwoń do przychodni i poproś o domową wizytę pediatry. Dawidek urodził się 3700g po 6 dniach jak wychodziłam do domu ważył 3400g a 17 paź, czyli jak miał 3,5 tyg. ważył 4675g