reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczyny:-)
Iwonka ja jestem ale tylko chwilowo Julka juz nie chce siedzieć beze mnie.
Ania138 oj coś czuję że bedę miała podobne przekopy:-( Nie ma sie co przejmować. Bo jeśli miałoby sie skończyć jak w przypadku Ewymat to lepiej że teraz się nie zgodziła niż potem miałaby urwać kontakt. a mama się nie przxejmuj bąź stanowcza obraziła się trudno ale to jedyny sposób by nauczyć naszych rodziców że w pewnych sprawach to my decydujemy czy im się podoba czy nie;-):tak:

reklama
hej laseczki dzis humor lepszy chociaz za oknem nieladnie
z rana w lozeczku pogadalam sobie z mezem teraz on szykuje sniadanko:happy2:jest ok
wybieramy sie dzis na zakupy juz doczekac sie nie moge
ANIA u nas z chrzcinami ja wiedzialam kogo wezme i byli wszyscy zadowoleni ale teaciowej nie podobalo sie ze na swiadkow slubnych wybralismy przyjaciol a nie rodzine niby nic ale kwas byl :/

Dzień dobry..
ja dalej na wsi,mój M dopiero sie obudził,bo dziecko mu w tym pomogło,a ja juz po kawie i sniadaniu,,
Wczoraj piwko jedno,bo jakos mi sie nie chciało,,ale zdówko wasze wypiłam...
Buziam was w sobote,ide robic niama M..bo juz jeczy..

Ahaś dziewczynki czekamy na miłe wpadeczki:-D:-D:-D
ja też sikoreczka,ja tez...:tak::tak::tak:;-);-):-):-)

Aniu138 współczuje,ale wiesz co,jak mozna dziecku odmówic,,ach szkoda słow,,weż tego kogo uważasz,ze bedzie dobra chrzesna....
Ja tez w sumie bym miala taki problem przy drugim,,kobiete mam,ale chrzestnego za nic nie mam...

Witam z rana a wyglądam tak:sick:Noc była straszna bo jeszcze nigdy takiej nie miałam. Mały całą noc gorączka i zwracanie jak tylko panadol dostał:szok::no:Myślałam że będę rano do lekarza pędzić ale mu przeszło i teraz szaleje. Madzia już ok i o nią nie muszę się tak martwić. Małemu wychodzą czwórki i tak myślę ze to chyba przez to w połączeniu z chorobą ta nocna mieszanka wybuchowa była. Mam nadzieję że to już koniec i dziś będzie lepiej:tak:
Aniu przykre to co piszesz bo w końcu dziecku się nie odmawia:tak:Ale faktycznie lepiej wiedzieć odrazu niż później dzieckou ma być smutno że chrzestna nie pamięta o nim. Ja u Madzi mam siostrę moją i męża brata i nie narzekam zwłaszcza na moją siostrę która na każdym kroku jest przy Madzi, kupuje jej wszystko na co ta ma ochotę i Magda traktuje ją jak drugą mamę. U Mateuszka mam męża kuzynkę i siostry męża i też jest ok bo pamiętają na każdym kroku o Matim. A mój mąż to się obawiał że jak weźmiemy na chrzestnego siostry męża- a wtedy to był jeszcze jej chłopak to może im coś nie wyjdzie i później głupio będzie:-D
Iwonka ale Ty wcześnie wstajesz:tak:Ja dopiero idę kawusię robić:-)
Ewcia no to wczoraj chyba nie był dobry dzień na picie;-)

Witam z rana:happy2:
Kawusia wypita dzieci narazie zajete bajeczka wiec zagladam
ania138 u mnie to samo było przy Bliźniakach kuzynka nam odmówiła ale wzieliśmy druga i jest ok teraz bede miała to samo bo nie wiem kogo u mnie nie mam kogo wziąć moja siostra powiedziała ze moze byc drugi raz ona sie ucieszy i jeśli tak bedzie sprawa stała to węzmę ja i już
aniab190 zdrówka dla dzieci:-)

za oknem pochmurno i juz widze jak chłopaków bedzie energia rozpierała dzisiaj:tak::-D jak nie bedzie padało to przymusowo ich wygnam na podwórko niech poszaleja troszkę;-)
pozdrawiam i zycze udanego weekendu:happy2:

reklama
EWCIA co tak slabo tylko jedno piwko:confused2:;-), a ja juz bylam przygotowana zeby kaca za ciebie przezywac;-):-p:rofl2::rolleyes2:
nastepnym razem bede piła,a kacyka odam tobie-obiecuje;-)

Ewcia no to wczoraj chyba nie był dobry dzień na picie;-)
no chyba nie było,,ostatnio wogóle nie mam ochoty pić piwa,,a tak to zawsze sie rwałam do tego..:sorry::happy2:

Dzień dobry!

U nas zapowiada się intensywny dzień...
a dlaczego intensywny...

Do góry