reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

o Tynka widzę, ze i tutaj jesteś...ale chyba od niedawna, cio?

No co do odstawiania równoczesnego od smoka i butli to tez nie wiedziałam, ale Kuba mleko to tylko z butli, w sumi eto on jeszcze mały jest he he

reklama
hejaaa
to ja EWULAAA
hee
ja tteraz praca,mąz,dom,,a jeszcze wcześniejw esle i poprawiny,,wyszalałam sie,,a teraz nie mam na nic czasu,,gotowanie,sprzatanie,ptraca,,itp,,
jestem u szwagierki na kawie,,zatem na sekunde wpadłam was pozdrowić,,jak bede w domu to sie odezwe,,naraa..

j atylko na hwilke jeszcze,,szukałam zdjec maluszka Ani
Aniu Dawidek cudeńko...śliczny,,,a siostra super mu się trafiła,,buziaki.....
my obiada bedziemy robic,jesc i do domu swojego,,,na pieterko robic baby,,bo jak sie napatrzylam u Ani,,to az sie chc3ee:tak::tak:takie cudo...:-);-)

Dziewczyny slicznie dziekuje za przepisy:tak::-)
Ewcia super że weselicho się udało. Obowiązkowo pokaż nam zdjęcia .Ciekawa jestem jak wyglądasz w tej sukni .Śliczna była sama mogłabym taka mieć:tak:
Narazie uciekam Jak Julka pozwoli jeszcze zajrzę . Do zobaczenia

Hej dziewczynki a ode mnie kuzynka juz pojechala i ja jestem teraz calkiem inna:szok:. Obciela mi wloski i umalowala na ciemny braz ( wyglada prawie jak czarny) calkiem inna mam twarz:cool2: ale sie sobie podobam. Ciekawe co M powie bo o niczym nie wie:baffled::confused:. Teraz juz musze uciekac do Kubusia bo i tak cierpliwie siedzial tyle godzin i czekal az mama skonczy sie robic na " cudo";-) a teraz marudzi jak widzi ze mama do kompa siadla:eek:. To narazie gdybym juz nie zawitala to milego wieczorku i do jutra:-)

Hej.
No jeszcze do północy troche czasu ale chyba dzisiaj dzień bez gości.
Od wczoraj szukam leżaczka - bujaczka na allegro, i osiołkowi w żłoby dano :-D, nie mogę sie zdecydować :dry:

ania 138 widze ze ty z Bydgoszczy jestes:tak:.ja tam meszkalam przez cale swoje zycie dopoki nie zostalam mezatka no ale coz serce nie sluga:sorry2:.
Też bym miasto zmieniła gdybym była w Twojej sytuacji :tak:. Ja zmieniłam tylko osiedle :tak:.
Ania 138 oj to przyjdzie ci wychować teściów na nowo. :no:No i tu juz musisz więcej wymagać od męża Pewnych rzeczy tobie może nie wypadać a mąz ajko syn powiedzieć już może więc niech zwraca uwagę rodzicom na każdym kroku jak coś dzieje sie nie tak.Licze że jak ja urodze rodzina da mi spokój tak długo az mnie się będzi echciało do nich jechać , nie na odwrót:-p a jak tam Dawidek .Ładnie sypia? Grzeczny? Karmisz piersią?
Cloe ja jestem przekonana że z nich to już ludzi nie będzie :tak:, a im starsi tym głupsi sie robią.
Życzę Ci z całego serca żeby Twój plan wypalił :tak::tak::tak:
A na Dawidka narazie nie mogę narzekać, śpi dobrze, w nocy budzi sie co 3 godziny, w dzień czuwa ale nie płacze tylko leży i patrzy ( dlatego szukam leżaczka ), i tak karmie piersią ale czasami odnoszę wrażenie że mam za mało mleka :-(, bo mały się budzi żeby dojeść. Macie może jakieś sposoby na mleko?

Asiulinka no wlasnie masz racje i jak takie mam obawy ze Vanesska bedzie zaadrosna mimo ze urodze w maju to 3 miesiace moze byc malo na przyzwyczajenie sie.Wszyscy inni oczywiscie jak im mowie ze nie wiem czy od wrzesnia posle dziecko do przedszkola kreca glowa,on mysla ze to ja emocjonalnie tak sie zwiazalam z dzieckiem ze nie chce jej oddac pod opieke innych:szok::-D:-D:-Dale to ciemna masa z nich i nie ma co nawet komentowac tego:no:
No zobacz Tobie zarzucają że jesteś emocjonalnie związana z dzieckiem a mi zarzucali że chcę się "kłopotu" z domu pozbyć :no:

Ja wlasnie jestem po paprykarzu od mojej tesciowej:tak:Powiem ze byl bardzo dobry,ja nigdy tego nie robilam sama......ale chyba bede i oststnio posmakowal mi strogonof czy jak on tam sie pisze...mam zamiar dzis kupic miesko do strogonowa.Ktos moze z was robil takie cuda????Sa pyszne:-p
Ja uwielbiam strogonowa :-p:-p ( nawet na weselu sobie zażyczyłam :tak: ), ale ostatni raz robiłam go w szkole i to jeszcze z wątroby taka wersja oszczędnościowa :-D. Ale mi przypomniałaś :-p:-p, mniam mniam.

Iwonka rób zdjęcia i pokazuj nam swoją przemianę:tak:
Ewcia no nie dziwię się że czasu nie masz:-D Fajnie że weselicho udane i też czekamy na zdjęcia:-)A i efektownych starań:tak:
A ja wróciłam z dziećmi z ogrodu- obrywaliśmy jabłka na zimę. Teraz się kąpią i zaraz lulu ich wysyłam żeby mieć czas dla siebie. Ja kiedyś miałam nerwicę zoładka ale nie leczyłam tego bo samo przeszło jak zmienił mi się tryb życia z nerwowego na spokojniejszy. Ale wiem ze trzeba to leczyć:tak:

reklama
Do góry