reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzieńdobry.
Dzisiaj na szczepienie z Victorem mam jechać ciekawe o której wstanie.Widzę Ania jeszcze w szpitalu ale to już końcówka i niebawem wyjdzie ale super.Powodzenia z nowym członkiem rodzinki:-D:-D
Ok idę poczytać jeszcze kwietniówki bo widzę,że tu jeszcze śpicie:yes:

reklama
Dzien dobry:-).

ANIU wracaj do nas szybciutko:tak:

SEWA a ty sie nie przejmuj mama one zawsze duzo gadaja - szkoda ze nie zamkniesz dziecka w domu zeby go uchronic od choroby. Przeciez wszedzie moglo go to dopasc:confused2:

SIKORECZKA dobrze ze dzieciaki sie wybawily. Ja uwielbiam karuzele - ostatnio jezdzilam na "nozycach" to jest taka ktora jezdzi wysoko i w pewnym momencie zatrzymujesz sie na duzej wysokosci glowa do dolu a potem obraca sie o 360 stopni. Zaje*** sprawa:tak::rofl2:.

No a ja wyslalam Natalke do szkoly z sasiadka a sama czekam na pana od zaworow - jak nie przyjdzie do 9 to ja go znajde i mu dam popalic:evil:. Dla jego wlasnego dobra zycze mu zeby sie wyrobil;-):happy2:

hej

ja dziś nieprzytomna, bo nie dosyc że miliśmy noc pełna wrażeń, to do tego Maja szybko wstała

a co do tej nocy, to sasiad , który mieszka pod nami zostawił garnek na gazie i zasnoł, bo oczywiście nawalony był, moja sasiadka, która mieszka nad nami poczuła dym, bo u niej przez kratke wentylacyjna było czuć, zadzwonili po policje, tamci wezwali staraż, bo ten tak spał, ze nie otwierał, wywalili mu drzwi, wezwali karetke, bo podobno lezał i charczał, a skończyło sie tym, że oprzytomniał, dali mu trochę tlenu, a on wszystkich powyzywał, ze mu drzwi rozwalili, bo przeciez nic sie nie stało a przeciez mu życie uratowali, bo do rana to niewiadomo co by sie stało, czy by się zaczadził, czy spalił

najgorsze jest to, ze jego matka ma wykupione to mieszkanie i nie można go stad wywalić, a policja już tyle razy u niego była i nic mu nie mogą zrobić powyzywał ich, a oni i tak go nie zamknęli a my mieszkamy na takiej bombie, bo przeciez nie wiadomo czy kiedys nie skonczy sie gorzej

PYCHA:szok::szok::szok: ale sasiedztwo to dobrze ze sasiadka byla czujna i nie zlekcewazyla tego zapachu.

No a ja juz dojechalam tego faceta od zaworow. Znalazlam go pietro nizej i mu powiedzialam co o tym mysle, a gosc mi bezczelnie klamie ze byl u mnie tylko ze mnie nie bylo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Kuzwa przeciez siedze od samego rana w domu nawet Natalka poszla z sasiadka do szkoly zebym ja mogla czekac a on mi takie rzeczy:wściekła/y::wściekła/y:. Normalnie popsul mi humor na poczatek dnia:errr:

reklama
hej

Ania
czekamy na was, wracajcie szybciutko:happy:

A gdzie sie podziala OlaK :confused: pamietam ze chyba miala gdzies jechac.... ale nie ma jej juz dlugo. Chyba ze to tylko mi sie tak wydaje..?

Iwonka ale masz zachcianki na jedzonko:-D:-D pamietam ze jak ja bylam wciazy to moze nie mialam jakis strasznych zachcianek ale bylam non-stop glodna jadlam wielkie posilki po czym za 1h moglam zjesc druga porcje:crazy:

Pycha to mieliscie noc pelna wrazen:no: nienawidze takich ludzi!(mam na mysli pijakow) zawsze cos glupiego zrobia i pozniej sie wszystko na innych odbija, a oni maja to gdzies:no:

Do góry