reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

iwonka2006 mój tez chory właśnie zbilismy temperaturę i jakos sie bawi i oglada bajki na noc pewnie znów bedzie i kolejna noc nieprzespana:no::no:

reklama
iwonka2006 mój tez chory właśnie zbilismy temperaturę i jakos sie bawi i oglada bajki na noc pewnie znów bedzie i kolejna noc nieprzespana:no::no:
no kurcze a mojego tez coś bierze,,non stop sprawdzamc zy am gorączke,juz od piątku go targa przeziębienie,ale lekkie,,dziisaj w sumie too lepiej...
oj zebys zybko przeszło...
Iwonka bidna Vanesska...
Sewcia no to niexle sie załatwiliscie,tzn mały,,zdrówka

Wogole wszystkim zdrowia,zdrowia,zdrowia...

Ja wlasnie ze spaceru wrocilam. Wiecie co moj Kuba nauczyl sie zgrzytac zabkami:szok: jak ja tego nie lubie:baffled:, a tak w ogole to wyszla mu dwojka dolna.

SEWA no to rzeczywiscie wyjazd a wlasciwie koncowka nie za bardzo. Dobrze ze mieliscie lekarza na zawolanie:tak:

Wszystkim chorowitkom zdroweczka:-)

Leika u nas też trzymają trzy dni ale spotkałam się już z tym ze niektóre dziewczyny są szybko wypuszczane a na zachodzie to na drugi dzień nawet wypuszczają:tak:
Sewa to niezłą pamiątkę macie z pobytu w Krakowie:tak:Dużo zdrówka dla Jędrka
Iwonka c28 to faktycznie palant jakiś zamiast się umówić i przyjść o normalnej porze to nie trzeba się jemu podporządkować:no::wściekła/y:
Iwonka zdrówka dla Vanesski i dla ciebie:tak:
Vici ale mężowi pokazałaś:-D
No a ja kąpie moje maluchy które mnie dziś ogromnie wkurzają- albo to coś w powietrzu wisi:-DJakieś marudne są dzisiaj, sama się zastanawiam czy to nie objaw przeziębienia bo Magda w szkole różne zarazki łapie:confused: No to do później. Idę grzyby marynoiwać

dobra laski,ja na dzisiaj zmykam sobie,,baraziee
a jutro mam rade w szkole i szwagierka mi małego pilnuje,a koncze dopiero o 14,a na 17 rada,,takze przyjade,zjem,kawe spije i leciec bede,,takze do jutra do w ieczorka....papa

Witam wieczorkiem
I jak glołąbki moim sposobem??
O to trójwymiarowe jest super Iwonka u nas we wrocku robili ale ja miałam lenia i nie pojechałam.
Aniab pokazałam oj pokazałam i za to zabiera mnie na oddpoczynek hehe na prawie półtora tygodnia:yes:

reklama
Oj dziewczyny co to za masowe zachorowania i to z różnych stron Polski Czyżby jakiś wirus?
Iwonka co do lekarza to ja bym w pierwszej kolejności zwróciła uwagę na to jaką generalnie ma opinię i czy pracuje w tym szpitalu w którym chę rodzić.To ze jest obcokrajowcem to akurat plus słyszałam że jeśli chcą pracować muszą zdać dodatkowo egzamin państwowy więc należy zakładać że pierwszy lepszy lekarzyna leczyć nas nie będzie
Jestem dziś wykończona więc szybciej ko nczę do utra dziewczyny

Do góry