reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Na 18,20 zapisalam sie do gina.Mam nadzieje ze trafie na dobrego gina.Bo moj ostatni sprawdzony juz niepracuje w tek klinice gdzie chodzilam.

reklama
Hej.
Wczoraj tak ładnie się zrobiło, świeciło słonki i było nawet ciepło, a dzisiaj znowu szaro a ja pościel piorę :crazy:, trudno będe przez okno pilnować czy nie zaczyna padać :baffled:.
Ach, zapomniałam Wam wczoraj powiedzieć że to chyba była moja ostatnia drożdżówka :dry:, wyobraźcie sobie że ta pipa ( moja teściowa ), dowiedziała się że piekłam i przyleciała cytuję "sprawdzić jak Ci wyszła" :wściekła/y:, a po jednym kawałku stwierdziła że mogłam ją dłużej piec bo jest za mokra jak dla niej :szok::wściekła/y::wściekła/y:( ja ją robiłam dla nas a nie dla niej !!), obejrzała Pierwszą miłość, obgadała swoją siostrę, dowaliła mi że ja to cała przytyłam i to widać, nie to co ona cytat: "tylko brzuszek a dupka to taka zgrabna jaka była" :sorry2::baffled: i poszła :no:, jestem przerażona bo znowu się zaczyna :wściekła/y: zawracanie mi d...

Ewcia to napewno dla Ciebie wielka ulga że Mati już coraz lepiej, oby tak dalej
Iwonka jak Vanesski smopoczucie?
Lekia moja siostra wynajmowała kiedyś mieszkanie przy przelotówne, tragedia wieczorem jak chciała wywietrzyć mieszkanie to tir za tirem, smród spalin :baffled::szok:, tragedia. Na noc włączali sobie wiatraczek a okna szczelnie zamknięte.
Pycha powodzenia na zakupach

Ania138 no nie zla masz ta tesciowa:sick:A Vanesska wydaje mi sie ze lepiej bo juz mniej ma biegunke,ma ale juz rzadziej:tak:lekarstw nie bierze:no:

Hej dziewczyny Pogoda u nas beznadziejna Znów czeka nas posiadówka w domu:crazy:Oj ja się nudze Julka sie nudzi .Porażka jednym słowem.
Pycha i mnie by sie przydało coś dodatkowego tyle że teraz to musze zapomnieć tym bardziej że za troche będe miała swoich dwójkę a to juz będzie kupa roboty:baffled:
Iwonka c 28 czuje sie dobrze chyba:crazy:Dzień przede mną póki co ani głowa ani cztery litery nie daja o sobie znać .Oby tak do końca dnia:tak:
Ewcia to ci się zaczął rok szkolny Nie ma co ale chyba nie każdy dzień taki zapracowany? Super że Mati się przyzwyczaja :tak:Tak jak ktoś pisał za niedługo będzie ryk że po niego przychodzisz i fajna zabawe przerywasz. A ja Julke chcaiłabym za rok do przedszkola posłać tyle że dowiedziałam że ze u nas to nie jest takie łatwe Duzó więcej chętnych jak miejsc a te dzieci których mamy siedza w domu to już mają nikłe szanse :baffled:No cuż przynajmniej będziemy próbować

a ja chyba jednak nie pojade dzis po te buty, bo jakos nie mam nastroju, cos się słabo czuję, już drugie "zimno" pod rząd mam na ustach :-:)no: nie wiem co sie dzieje, wczoraj kupiłam sobie witaminy, to może coś pomoga

Ania no właśnie co z tą twoją teściową ?:crazy:Albo o coś/ o kogoś zazdrosna albo to taka wredna jędza już z natury.:crazy:Jessu po takich postach to ja się cieszę że moja mieszka o 120 km ode mnie Widujemy się raz na jakiś czas i jest fajnie ale jakbyśmy miały mieszkać obok siebie:szok::szok: Ło matko to by było :szok::no: Śmiałam się kiedyś ze musiałabym wtedy sądownie ograniczyć kontakt z moim dzieckiem bo inaczej Julka straciłaby orientację kto jest jej mamą ;-)

Ania ta twoja tesciowa to tak jak moja..... ostatnio obrazila sie na nas, bo wygonilismy ja z naszego domu (tzn. z gory). Ta wariatka jak tylko Igor zacznie plakac to leci do nas jak perszing zeby sprawdzic czy czasem mu krzywdy nie robimy:baffled::wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wiele razy powtarzalismy zeby dala spokoj i nie przylazila w takiej sytuacji bo robi jeszcze gorzej, ale co tam mozna sobie gadac. No to sie doigrala...... jak tylko drzwi otworzyla to uslyszala ze ma wyjsc i koniec.
Ale jak sie obrazila ............... szkoda slow:baffled:

My wrocilismy z Castoramy i po drodze zatrzymalismy si ew obuwniczym, kupilam Igorkowi butki po domu bo juz ze wszytkich wyrosl. Ale tak swoja droga stwierdzilam ze mu strasznie szybko noga rosnie, nosi juz bucik o rozmiarze 24 wasze dzieci tez maja takie nozki duze? chyba ze to tylko mi sie wydaje ze jest duza;-)

Witajcie kobietki:-)Widzę ze gwarno tu od rana:-D Zawsze mam co ponadrabiać:tak:A kiedyś bywałam tu pierwsza:baffled:Rany jak ja to robiłam:eek::-D
Ania 138 wspólczuję Ci tej teściowej ale mam nadzieję ze nie dajesz sobie wejść na głowę i też potrafisz jej coś odpalić za takie teksty:tak:Co za babsko:szok::no:
Brenda oj pracowite masz dni z dziećmi:tak:A nowe wyrażenia są powalające:-DPamiętam jak moja córka osłuchała się kiedyś z pewnymi brzydkimi wyrazami i jak kiedyś ją zawołałam to ona do mnie: co jest kur...:szok:Od tego momentu skończyło się przeklinanie przy dzieciaczkach- dziadkowie i tatuś strasznie klnęli jak coś opowiadali :tak:Madzia też już wie że tak nie wolno mówić i jak nam się coś wymsknie to mówi: nie wolno:-)
Iwonka powodzenia u lekarza- oby Ci się najlepszy lekarz trafił i kompetentny i przystojny i z poczuciem humorku:-);-)
Cloe dobrego samopoczucia na cały dzień i jeszcze dłużej:-)
A ja idę do kuchni szykować ciasto na pierogi.:-)

reklama
Witam cieplutko! U nas było szaro-buro i mokro ale widzę że słonko przez chmurki przebija powolutku.
Adrianek w przedszkolu, mam nadzieje że dzis będzie ok. Nie pisałam wam ale mały trochę za bardzo przytulski jest. Przytula dzieci a że czasami robi to za mcno to one płaczą zdarza mu się kogoś wywrócic lub oberwac za to od niezadowolonego kolegi. Hm niby miła rzecz a tyle problemów. Trudno mu wytłumaczyc, że przytulanie czyli okazywanie swojej przjażni może dla kogoś byc niemiłe. Próbujemy my, próbuje jego pani i narazie bez skutków. Obiecałam dziś ngrodę za grzecznośc bo mi brakło pomysłów.
Madzia już lepiej, w nocy tylko raz płakała, ale od ząbków. Zbuntowałam się dzisiaj i nie wkładam jej do chodzika ani nie prowadzam. Ona już sama wstaje i potrafi ustac chwilke sama a do tego potrzebuje mnie. Nie podniesie się jak jej ręki nie podam więc doszłam do wniosku że czas zacząc samodzielnośc. Zosawiłam rozłożone łóżko żeby miała sie czego trzymac i posadziłam na podłodze. Pobawiła się i mnie woła a że nie pomogłam to wstała sama. Po kilku próbach zaczęła się nawet odwracac i puszczac w moją stronę. No proszę jak trzeba to potrafi.
Ania138 Agatka BB współczuje takich teściowych. Moja jest jak bryła lodu i zachowuje się jakby ją wogóle nie interesowało co z nami się dzieje, ale za to mama nadrbia wtykaniem nosa we wszystko.
Iwona c28 gratuluje pięknego słowa.
Iwona 2006 no może ci się uda od razu trafic do dobrego lekarza. Trzymam kciuki.
Ewcia jeszcze troszkę i Mati będzie z chęcią do przedszkola chodził. Mój chętnie chadza ale za to w nocy przeżywa. Spac nie może koszmary ma łazi po domu. Mam nadzieję że mu to minie bo mi się mężuś nie wysypia.
Dobra mykam obiadek wstawic bo mi mała zasnęła.:-p

Do góry