reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc babeczki.............

dzisiaj strasznie zakrecony dzien mialam...........ale Kubiszon podlapal sloneczka i swiezego powietrza!!!!

zalatwilismy chrzciny, na 8 kwietnia..........teraz zastanawiam sie jak ubrac malego delikwenta hihihih

mija
Malutki sliczny...........i slinka tez superoska hihihi

reklama
Mija qrcze ...niewiem co ci poradzic . :(.

Jezeli odczuwasz że jest głodny to...spróbuj popracowac nad swoją laktacją .Porozmawiam z Lekażem ...może w poradni laktacyjnej znajdziesz odpowiedz .a jak nic niepomoże to ......zostaje tylko podanie mleka szctucznego jako ....dokarmiacza ::)

spadam spac .Dobranoc :-*

może panikuje za wcześnie..poczekamy zobaczymy :)
Kulorowych snów
Ja mam dzis nocny dyżur na bb mój wybył na knajpowanie a ja nie moge spać :p

Mija pisze:
może panikuje za wcześnie..poczekamy zobaczymy :)
Kulorowych snów
Ja mam dzis nocny dyżur na bb mój wybył na knajpowanie a ja nie moge spać :p

mija nie daj sie zwarjowac, na pewno z Twoja laktacja jest wszystko wporzadeczku, a maluchy tak maja ze lubia pociamkac, poza tym pamietam ze Kuba tez mial taki okres, ze wszystko wkladal do buzi, dzieciaki tak maja, one poznaja swiat przez ciumkanie , ze sie tak wytarze..........na razie nie martw sie tym i tylko patrz czy Maly dobrze przybiera na wadze.....jezeli tak to nie ma go sensu dokarmiac, bo potem no napweno bedzie gorzej z mleczkiem.........

Właśnie ,właśnie na razie bym wolała na smym cycku- ekonoicznie i wygodnie.
A moja warta dobiega końca pupa od stołka mi odpada ;) i plecy już od siedzenia bolą
Biore elektryczna nianie i ide posiedziec na łweczce przed domkiem ..ładny wieczorek
Dobranoc

Ja próbowałam oszukać Maćka kaszką na kolację ale nic z tego. Codziennie pobudka o 6:..

Dzisiaj dosłownie chyba siedzimy w domu bo już pada i ma być tak cały dzień :mad:

reklama
JOASKA w co ubierzesz malca??
JA wczoraj bylam u krawcowej i mowie wam jak slicznie ta kurteczk jej wyszla ( spodnie dopiero pokrojone?)

MA ktoraS z was beret dla maluszka , to prosze o zdjecie bo ja nie wiem jak go uszyc!

Do góry