reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No juz jestem .Wybralismy z meżem jednak ten 4 kolowy ze skrecajacą osia :) Wozek juz zamowilismy :) Bedzie lada dzień ...chyba ::)

Kolor oczywiscie czerwony ....kolor z zyciem :p .a cena to 699 zł .troche dużo jak na spacerowke ..ale ta jest extra ;D

A ja myśle że za taki wózek to nieduzo
Ja za swój 4 lata temu dałam 550 zł a jest duuuuzo gorszy od twojego,bo ja mam Witpola "TOLEK"

aaa już wiem jaki < wlazłam na google i juz widziałam .My mamy NESTOR 2000 kupilismy go w listopadzie jak urodził sie Jasio .Ale teraz chcemy miec taka typowa spacerówke a ten nasz opchnie my na allegro :)

Hej, witam dziewczyny.

Chwilowo bez internetu...z doskoku pisze...jeszcze z tydzien sie pomecze bez dostepu do swiata. Za to nadrabiam zaleglosci domowe- i- cudo- w ogrodzie grzebie! Grabilam dzis jak zwariowana wiewiorka, powynosilam chocholy z roz, stroisze, smarowalam mascia ogrodnicza drzewka poobgryzane przez zajace...
Jonatan towarzyszyl mi w wozku, u nas jest powyzej 10 stopni i cudnie po prostu. Tulipany wysunely nosy!
Biedroneczko, milego wozkowania w nowym wozku.
Przyjedz do nas na spacerek...pomysla ludziska , ze z marsa przyjechalas. ;D
No to na razie, musze konczyc. Buziaki. :laugh:

reklama
No ciekawe czy nam uda sie kupić jakąś lżejsza spacerówke no ale pewno moze dopiero w przyszłym roku jak Kasia bedzie starsza
No czekamy na Ciebie i poznam Cie bliżej kalina
Tak wogóle to musze was bliżej poznać dziewuszki :D ;)

Do góry