reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejkaa,ja niedawno zjechałam do domu,podrzucil mnie facet kumpeli,u której byliśmy...bo lało i burza jak cholerka była,,bym nie doszła do domu spokojnie...
Wygadałyśmy się, winko wypiłyśmy,plotki i te sprawy,,pizze zjadłyśmy,,,a potem czas sie rozstac.Super było,juz na piwo sie umóiłyśmy w tygodniu,,tylko kiedy,,bo w sobote mój M przyjeżdża,jesliw ogole teraz zjedzie,bo moze honorem sie uniesie duper...
Ja ide zaraz spac,juz łóżko małęmu zrobilam,ale on jakos nie jets spiacy..dobranoc wam wsyztskim,,
P.s. M nic sie nie odzywa,ja też....pa

reklama
Moje dziecie też zasnęło W dzień nie chce robić drzemki i chyba mnie wykończy swoją energią. Biodra nawalają Mogę to porównać do jednego. Kiedyś zjeżdżałam z oblodzonej górki i z całym impetem walnęłam czterema literami o lód Bolała mnie cała miednica tak jak teraz. A mój mężulek stwierdził ze bajzel w domu i że sie zorganizować nie potrafię:wściekła/y:. Obudził się śpiący rycerz bajzel jest od czasu jak jestem obolała i sama mu mówiłam że czekam aż minie bo już nie mogę patrzeć na bałagan :no:A ten wyskoczył dziś jak Filip z konopii Ja nie mogę Co sie dzieje z tymi chłopami?:wściekła/y:

Moj skarb jeszcze nie spi,zaraz sprobuje ja uspic.:tak:Godzine czasu i tak juz brykamy na lozku pod przescieradlem:szok:,ostatnio chowanie sie pod nim lub koldra to jest jej ulubiona zabawa pelna radodci:-D:-D:-D.I my musimy tez z nia sie tam chowac.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::happy2:Tez zaraz sie klade.Dobranoc ale jesli nie usne to jeszcze zerkne pewnie bo moj jeszcze bedzie gral sobie pewnie:tak:
Ewcia no to bylo fajnie:-),u nas tez i burze i deczsze i czasem slonce i upal

Hej.
Ale mam radochę piszę do Was z laptopa siostry :tak::-D:-D:-D.
Ale mieliśmy drogę do Torunia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, 2 h :szok: gdzie normalnie jedziemy 30-45 minut takie korki i jeszcze tak duszno było a teraz mam takie spuchnięte nogi :szok:, nigdy takich nie miałam ale siostra ma teki przyrząd do masażu stóp i zaraz sobie zrobię ale najpierw zjem lody :-p.
A Majka jeszcze nie śpi chociaż leży już ponad godzinę i śpiewa :no:.
Iwonka ale pięknie zrobiłaś zdjęcie Vanesski :happy2: zawsze marzyłam o takim wisiorku :tak:.
Ewcia ale Ty masz fajne rozrywkowe życie, czytam i zazdroszczę.
Novaczka powodzenie w twórczości ;-):tak:.

Ania dziekuje,mozesz kliknac w te zdjece i sobie tez tak zrobic,lub inne cuda.A tak szczerze to ja tez zawsze chcialam miec taki wisiorek z serduszka otwierany:tak::-)
Cloe biedaczko tylko nie sparztaj na sile,moze ci maz w weekend pomoze troche ogarnac co kolwiek.

No to ja mam dobrze!:-D Moje łobuzy najpóżniej o 21 zasypiają i mam względny spokój. :happy2: Mąż dołącza do śpiącej gromadki około 22 i już jestem sama!:tak: Śmieję się,że o tej godzince to nawet pies śpi. :-p Ja jestem sową i zasypiam około 1 w nocy.:happy:

Witaj Sikoreczka,fajnie ze do nas dolaczylas:tak::-)Moje dziecko tez chodzi na codzien wczenie spac i tak w przedziale 19-21 ale dzis usnela na siedzaco po 16:00:dull: i po tej drzemce dopiero niedawno poszla spac:tak:
Leika dziekuje:)

No to faktycznie mogła nie chciec spac. :happy2: Magdusia tez ostatnio kombinuje ze spaniem. Drugą drzemkę usiłuje na 18.30 przesunąc, nie daję jej o tej godzinie już spac bo bym musiała z nią potem do 23 siedziec. :no: Chyba mi się mała przez te duchoty przestawia!:confused2:

reklama
Ja tez swoja probowalam dzis odciagnac od spania bo widzialam ze juz sie poklada i Teletubisie jej wlaczylam i na dwor w kaloszach po kaluzy obiacalam jej po chlapac sie ale w 5 sekund zasnela.Czasami mi w dzien nie spi a potem ledwo do wieczora wytrzymuje.

Do góry