reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejkaa,ja niedawno zjechałam do domu,podrzucil mnie facet kumpeli,u której byliśmy...bo lało i burza jak cholerka była,,bym nie doszła do domu spokojnie...
Wygadałyśmy się, winko wypiłyśmy,plotki i te sprawy,,pizze zjadłyśmy,,,a potem czas sie rozstac.Super było,juz na piwo sie umóiłyśmy w tygodniu,,tylko kiedy,,bo w sobote mój M przyjeżdża,jesliw ogole teraz zjedzie,bo moze honorem sie uniesie duper...
Ja ide zaraz spac,juz łóżko małęmu zrobilam,ale on jakos nie jets spiacy..dobranoc wam wsyztskim,,
P.s. M nic sie nie odzywa,ja też....pa

reklama
Moje dziecie też zasnęło W dzień nie chce robić drzemki i chyba mnie wykończy swoją energią. Biodra nawalają Mogę to porównać do jednego. Kiedyś zjeżdżałam z oblodzonej górki i z całym impetem walnęłam czterema literami o lód Bolała mnie cała miednica tak jak teraz. A mój mężulek stwierdził ze bajzel w domu i że sie zorganizować nie potrafię:wściekła/y:. Obudził się śpiący rycerz bajzel jest od czasu jak jestem obolała i sama mu mówiłam że czekam aż minie bo już nie mogę patrzeć na bałagan :no:A ten wyskoczył dziś jak Filip z konopii Ja nie mogę Co sie dzieje z tymi chłopami?:wściekła/y:

Moj skarb jeszcze nie spi,zaraz sprobuje ja uspic.:tak:Godzine czasu i tak juz brykamy na lozku pod przescieradlem:szok:,ostatnio chowanie sie pod nim lub koldra to jest jej ulubiona zabawa pelna radodci:-D:-D:-D.I my musimy tez z nia sie tam chowac.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::happy2:Tez zaraz sie klade.Dobranoc ale jesli nie usne to jeszcze zerkne pewnie bo moj jeszcze bedzie gral sobie pewnie:tak:
Ewcia no to bylo fajnie:-),u nas tez i burze i deczsze i czasem slonce i upal

Hej.
Ale mam radochę piszę do Was z laptopa siostry :tak::-D:-D:-D.
Ale mieliśmy drogę do Torunia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, 2 h :szok: gdzie normalnie jedziemy 30-45 minut takie korki i jeszcze tak duszno było a teraz mam takie spuchnięte nogi :szok:, nigdy takich nie miałam ale siostra ma teki przyrząd do masażu stóp i zaraz sobie zrobię ale najpierw zjem lody :-p.
A Majka jeszcze nie śpi chociaż leży już ponad godzinę i śpiewa :no:.
Iwonka ale pięknie zrobiłaś zdjęcie Vanesski :happy2: zawsze marzyłam o takim wisiorku :tak:.
Ewcia ale Ty masz fajne rozrywkowe życie, czytam i zazdroszczę.
Novaczka powodzenie w twórczości ;-):tak:.

Ania dziekuje,mozesz kliknac w te zdjece i sobie tez tak zrobic,lub inne cuda.A tak szczerze to ja tez zawsze chcialam miec taki wisiorek z serduszka otwierany:tak::-)
Cloe biedaczko tylko nie sparztaj na sile,moze ci maz w weekend pomoze troche ogarnac co kolwiek.

No to ja mam dobrze!:-D Moje łobuzy najpóżniej o 21 zasypiają i mam względny spokój. :happy2: Mąż dołącza do śpiącej gromadki około 22 i już jestem sama!:tak: Śmieję się,że o tej godzince to nawet pies śpi. :-p Ja jestem sową i zasypiam około 1 w nocy.:happy:

Witaj Sikoreczka,fajnie ze do nas dolaczylas:tak::-)Moje dziecko tez chodzi na codzien wczenie spac i tak w przedziale 19-21 ale dzis usnela na siedzaco po 16:00:dull: i po tej drzemce dopiero niedawno poszla spac:tak:
Leika dziekuje:)

No to faktycznie mogła nie chciec spac. :happy2: Magdusia tez ostatnio kombinuje ze spaniem. Drugą drzemkę usiłuje na 18.30 przesunąc, nie daję jej o tej godzinie już spac bo bym musiała z nią potem do 23 siedziec. :no: Chyba mi się mała przez te duchoty przestawia!:confused2:

reklama
Ja tez swoja probowalam dzis odciagnac od spania bo widzialam ze juz sie poklada i Teletubisie jej wlaczylam i na dwor w kaloszach po kaluzy obiacalam jej po chlapac sie ale w 5 sekund zasnela.Czasami mi w dzien nie spi a potem ledwo do wieczora wytrzymuje.

Do góry