reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiesz co.... ja to już mam takie jazdy, że szmaty z ręki nie puszczam tylko biegam i sprzątam..... to taki syndrom powracającego męża ;-):tak::-D cieszę się jak nie wiem co :tak::tak::tak::tak:
ja mam tak samo,,z ta szmata,,sprzatanie latanie wszystkeigo robienie hheee

wlasnie sloiki czekaja,,ale nie chce mi sie dzisiaj ,,jutro robie,a dzisiaj przyprawiam tylko miesko na noske...ide przyprawic..
winko dla nas

nie wiem ile ans wiec zapasy

a tu zagryzka na kolacje

reklama
Na bierząco będę komentować to, co doczytam ;-)

Iwonka - to, że brzuch Cię boli jak na @ nic jeszcze nie znaczy. Skurcze przy implantacji zarodka są dokładnie takie same, jak te przed miesiączką :)

A w ogóle to musze Wam powiedziec, że jutro i pojutrze to będę z Wami do późnej nocki klikać (zwłaszcza jutro - mam nadzieję, że ktoś dotrzyma mi towarzystwa?) Mąż wychodzi z kolegami na piwo, no a ja będę się kompem i forum musiała pocieszać ;-)

Ewcia winko...... ja chętnie sie napiję :tak::tak::tak::tak:

Mania oj ja to nie wiem czy do nocy wytrzymamy...... Jędrka chyba o 17 spać położę ;-):tak::-D:-D:-D

Leika tys naprawde oczytana,ale musze ci przyznac racje bo jak przy pierwszych staraniach o Vanesske tez mialam bole brzucha w terminie spodziewanej miesiaczki i nie bylo jej,a tez juz myslalam ze dostane.Bardziej czuje jak mnie jajnik pobolewa.Ale mam tak juz od tygodnia.No nic okaze sie na dniach.

Leika będziesz nocny marek 4 :-D:-D:-D:-D myślę, że będzie miał kto dotrzymać Ci towarzystwa :tak: trzy nocne marki ;-):tak::-D

reklama
Do góry