reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzisiaj dzwoniła do mnie kuzynka (mama mojego chrzesniaka) i zaprosiła nas na działke w czwartek i dowiedziałam sie ze mały wazy niecałe 11 kg dla mnie to był szok w porównaniu z moja córka to prawie tak samo ważą a on ma 7 miesięcy :szok::szok::szok:

Zdjęcia sa z kwietnia (chrzciny małego Maksymiliana mojego chrzesniaka )

Jusia to szok:szok:Moje dziecko dwa latka skończyło a do jedenastu dopiro teraz dobiła. Mały grubasek rośnie:-D
Nocne marki już w pogotowiu to dobrze.
Ania twoja teściowa musi o coś zazdrosna albo to poprostu taki typ Dobrze że wspólnego mieszkania z nia nie dzielisz to by dopiero było:szok:
Zegnam sie z wami Miłej imprezy!:-D
Sewa jeszcze sie nie dołączyła

Oj mialam telefom i sie zagadalam,kanapek nie ma.Dopiero ide zrobic.A gdzie winko i swiece?
A moja wazy tez kolo 12 kilo i wydawalo mi sie ze malo....ale chuda nie jest i jak dla mnie to jest ok:)

reklama
Do góry