reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka -wtedy żegnałam Cloe tylko :-D
Lepiej niż jeszcze w maju, ale nadal nie jest idealnie. Raz śpi ładnie, z tylko jedną pobudką na cyca, a innego dnia budzi się 2-3 razy. Najgorsze jest jednak to, że budzi się rano ze słońcem i jestem zmuszona wstawać z nim ok 6-7 rano.
Ostatnie kilka nocek było właśnie z 2-3 pobudkami, ale może to przez ząbki, bo lada dzień wyrżną się mu dwie górne jedynki.

reklama
dziewczynki co mają blogi na smykach potrzebuję Waszej pomocy ale to jutro się spiszemy!! Chcialabym wsatwć suwaczek a nie wiem jak!!!!!!!????????
Może jakaś instukcja?????

Leika to masz ciężko kobietko. Ja już z 3 m-ce nie wstaje do Kuby bo śpi całe noce:tak:. Napewno i ty się w końcu wyśpisz:tak:. Powiedz mi jeszcze kochana czy twój mały raczkuje chodzi no wiesz, bo u mnie z tym to ciężko jest:no:.

iwona.c28 - tak, raczkuje od jakichś 3 miesięcy, od 2 miesięcy staje i chodzi przy meblach. Od 3 tygodni chodzi trzymany za rączki, a wczoraj pierwszy raz się puścił i zrobił samodzielnie kilka kroczków, bez trzymanki :-)

Babeczki gdzie jesteście :baffled::baffled::baffled::baffled:
Sorryyy wybaczta,zaczytałam sie oz asiłkach macierzyńskich po zakończeniu umowy itp....oczywiscie bedąc w ciązy...alez mamy z meżem bojowe zadanie,celować w terminy,hahhahaa

jestem tylko mi dziś bardzo wolno wszystko chodzi:angry:
no nie dzisiaj tobie,uuuuu,napil sie BB wczoraj c zy coooo
Iwonka.... no ja nie wiem gdzie reszta :baffled: jakoś więcej nas było wcześniej i nagle dziewczyny pouciekały :baffled:
Jezdemmmmmmmmmmmm

dziewczynki co mają blogi na smykach potrzebuję Waszej pomocy ale to jutro się spiszemy!! Chcialabym wsatwć suwaczek a nie wiem jak!!!!!!!????????
Może jakaś instukcja?????
Ja robiłąm suwak,a potem kopiuj i wklej w stronke normlanie,a nie w zrodlo.ha i tyle,jak cos to pisz na gg pomoge,,,

iwona.c28 - tak, raczkuje od jakichś 3 miesięcy, od 2 miesięcy staje i chodzi przy meblach. Od 3 tygodni chodzi trzymany za rączki, a wczoraj pierwszy raz się puścił i zrobił samodzielnie kilka kroczków, bez trzymanki :-)

:-):-):-) to super:tak::tak:. Też bym chciala, żeby Kuba chociaż raczkował a on nic:no:. Raz chyba wczoraj udało mu się stanąć w łóżeczku i trochę pokical jak stal ale zaraz się wywalił:rofl2:. No ale jak już pisały mi dziewczyny na wszystko przyjdzie czas.:-) Tylko, że już się doczekać nie mogę, a z tym moim leniuszkiem to jeszcze mogę trochę poczekać;-)

reklama
Do góry