reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moj malec od 2 tyg jada zupki tylko wazywne- karmie piersia!
Kiedy moze mu gotowac z mieskiem
I jescze jedno- Jas gche wstawac z pozycji siedzacej- najpier przyciad a potem hop i stoje- nie jest to szkodliwe na kregoslup??

MALUTKA jeżeli synek wykazuje takie checi to go niepowstrzymuj niech cwiczy choc napewno niech nie staje tak długo
A ja zjeżdam na spacerek papapa

WITAM POPOLUDNIEM FAKTYCZNIE PIEKNA POGODA KOZYSTAJCIE MAMUSKI KTORE MOGA SPACEROWAC BO PODOBNO JUTRO MA LAC!!!!!!!!!! JOASIAMK-JA TEZ UWAZAM ZE TO 3DNIOWKA POPROSTU MUSICIE TO PRZETZYMAC JA TEZ PRZECHODZILAM Z MOJA TOSKAI WLASCIWIE TO POPROSTU MUSI SAMO MINAC NIECH DUZO PIJE JAK MA GORACZKE ZAPYTAJ TYLKO PEDJATRE CZY MOZESZ JA WYKAPAC NP.W OJLATUM-TO TAKI PLYN JA GO UZYWALAM JEST SUPER I MOZESZ A NAWET POWINNAS PODAWAC WAPNO POZDROWIONKA NAPISZ JAK PO WIZYCIE PA WIOSNA !CIEPLEJSZY NIECH WIEJE WIATR WIOSNA!

MALUTKA MYSLE ZE JAK TWOJ JASICZEK MA CHECI NA TAKIE WSTAWANKO TO POZWALAJ MU PEWNIE NIE TAK POWINNO SIE WSTAWAC NO ALE TERAZ ERA RZADOW PRZEZ BRZDACE A CO DO ZUPY TO MOZESZ JUZ SPRUBOWAC NA SKRZYDELKU CZY NA PIERSI KURZEJ A MYSLE ZE NAJLEPSZE TO NA CIELENCINCE -MOJA TOSKA BARDZO LUBILA ZLE MU NIE ZROBISZ TYLKO SOBIE WIECEJ PRACY PRZY PRZYGOTOWANIU ALE POTEM JAKA PRZYJEMNOSC SIE POCHWALIC JAK BOBAS SMACZNIE SIE NAJIE NO NIE

Ja jestem doczytuje tylko sobie.Kurcze myslałam ze dzis bedzie cieplej
Jutro jade z rodzinka i przyjacółmi do PTAKA kupic kreacje na chrzest Kasi i kupimy z jej chrzestna strój dla niej,zeby niepadało i było w miare ciepło

Ja jutro kupie sztuksiku na Jasiowe ubranko do chrztu.
Juz pomysl i wzor ubranka mam
I musze jeszcze pomyslec nad bluzka dla mnie, tylko u nas nie ma nic wiekszego i mlodierzowego
Jak wieksze to juz "dla babci"

reklama
malutka pisze:
Ja jutro kupie sztuksiku na Jasiowe ubranko do chrztu.
Juz pomysl i wzor ubranka mam
I musze jeszcze pomyslec nad bluzka dla mnie, tylko u nas nie ma nic wiekszego i mlodierzowego
Jak wieksze to juz "dla babci"
To sama szyjesz ubranko :) To musisz byc bardzo zdolna.Ja niemam pojecia zielonego o szyciu

Do góry