reklama
E
Ewcia81
Gość
dzień dobry,,ooo widze obie baby mnie uprzedził,,móiłąm,ze przyjde ostatnia..
ja robie naleśniczki dla synka na śnaidanie,a sobie kawe...bo jakaś niewyspana
ja robie naleśniczki dla synka na śnaidanie,a sobie kawe...bo jakaś niewyspana
E
Ewcia81
Gość
dziewczyny kacyk jest,,,ale chyba moralny jakiś,hehhee
Sewa - różnie to jest... w zeszłym tygodniu było już naprawdę dobrze, ale od kilku dni mały jęczy przed zasnięciem i znowu trzeba z nim siedzieć (przy jego łóżeczku). No i budzi się dwa razy na cyca, a ostateczna pobudka jest ok 6 rano.
Nie jest tak tragicznie, ale chciałabym ograniczyć to nocne karmienie tylko do jednego... no i te pobudki o świcie też nie są za fajne.
Nie jest tak tragicznie, ale chciałabym ograniczyć to nocne karmienie tylko do jednego... no i te pobudki o świcie też nie są za fajne.
E
Ewcia81
Gość
A jak głowa,ale nie chodiz mi o piwo,tylko o klawke-całaEwcia ja czuję się nad wyraz dobrze
Ja na szczęśćie o niej nie śniłąm,,,,
sewa
mamuśka ;-)
Leika ja Cię bardzo dobrze rozumię...... cycusiowe dzieci tak niestety mają. Mój Jędrek był tak przyzwyczajony do jedzenia w nocy, że w momencie gdy przestałam go już karmić to i tak budził się kilka razy, po to aby przytulić się do mamusi. Ale to trwało krótko. Bądź dobrej myśli. Trzymam kciuki.........
sewa
mamuśka ;-)
A jak głowa,ale nie chodiz mi o piwo,tylko o klawke-cała
Ja na szczęśćie o niej nie śniłąm,,,,
głowa spoko ja też miałam sen daleki od klawiatury ;-)
reklama
sewa
mamuśka ;-)
Zmykam teraz muszę się trochę ogarnąć i idę zamówić drzwi wejściowe. Bo proszą się o wymianę, a ja jakoś nie mogę się wybrać, aby je zamówić :-(
Przyjdą robotnicy rozwalą mi ścianę, to jak przyjedzie mój mąż to mi to wszystko doprowadzi do porządku i przy okazji umaluje mi przedpokój
No to....... życzę miłego dnia.
A u mnie jakby chłodniej dziś
Przyjdą robotnicy rozwalą mi ścianę, to jak przyjedzie mój mąż to mi to wszystko doprowadzi do porządku i przy okazji umaluje mi przedpokój
No to....... życzę miłego dnia.
A u mnie jakby chłodniej dziś
Podziel się: