reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dzień dobry,,ooo widze obie baby mnie uprzedził,,móiłąm,ze przyjde ostatnia..
ja robie naleśniczki dla synka na śnaidanie,a sobie kawe...bo jakaś niewyspana

Nikita trzymaj się kochana :tak::tak: pamiętaj..... kiedyś w końcu się wyśpisz :tak::tak:

Leika u Ciebie to już chyba wszystko jest na dobrej drodze, aby zacząć przesypiać nocki :tak:

Iwonka c.28 wyspałaś się ;-):-D

Sewa - różnie to jest... w zeszłym tygodniu było już naprawdę dobrze, ale od kilku dni mały jęczy przed zasnięciem i znowu trzeba z nim siedzieć (przy jego łóżeczku). No i budzi się dwa razy na cyca, a ostateczna pobudka jest ok 6 rano.
Nie jest tak tragicznie, ale chciałabym ograniczyć to nocne karmienie tylko do jednego... no i te pobudki o świcie też nie są za fajne.

Leika ja Cię bardzo dobrze rozumię...... cycusiowe dzieci tak niestety mają. Mój Jędrek był tak przyzwyczajony do jedzenia w nocy, że w momencie gdy przestałam go już karmić to i tak budził się kilka razy, po to aby przytulić się do mamusi. Ale to trwało krótko. Bądź dobrej myśli. Trzymam kciuki.........

reklama
Zmykam teraz :tak: muszę się trochę ogarnąć i idę zamówić drzwi wejściowe. Bo proszą się o wymianę, a ja jakoś nie mogę się wybrać, aby je zamówić :-(
Przyjdą robotnicy rozwalą mi ścianę, to jak przyjedzie mój mąż to mi to wszystko doprowadzi do porządku i przy okazji umaluje mi przedpokój :tak:
No to....... życzę miłego dnia.

A u mnie jakby chłodniej dziś :tak:

Do góry