reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ewcia - dzięki;-)

Iwonka - mała ślicznie wyglądała " dziecko brudne to dziecko szczęśliwe" widać,ze miała dobrą zabawe:-):tak:

IwonaC tego na zdjeciu tak nie widac jak w rzeczywistosci bylo:) cala czarna jak te bloto:)No frajde miala wielka ale gorzej bylo pozniej z myciem......;)

Iwonka super fotki...uuu błotko i te sprawy to dzieci lubią najbardziej...
Jejku a ja sie przed chwilka popłakałam z jednego watku jak go czytałam Poród Na Wesoło czy wy to czytałyście,makabra co za brechy....uśmiałam sie do łęz totalnie...

Dopiero dotarłam :tak::tak::tak: Jędrek po trzech godz. spania w dzień nie chciał wcale zasnąć :no: a tak go wymęczyłam na spacerku, i na placu zabaw się wywściekał, przy okazji obtarł sobie rękę i mówi "to nic" i dalej ganiać zaczął :baffled:
Ja padam na twarz :sick:

Cloe widzę, że Twoja córa taka sama aparatka jak mój smyk :tak:dzieci z czerwca 2005 roku tak mają ;-):-D:-D:-D:-D

Iwonka gratulacje dla Vanesski :tak:dzielna dziewczynka :tak:a u mnie dalej klapa z edukacją nocnikową :-(ale już przyszła ta deska na kibelek ze schodkami tylko muszę z poczty odebrać, może to pomoże :confused: taką mam nadzieję :tak:

Fotki jak zawsze fajne:tak:

Pycha już zaczynałyśmy się o Ciebie marwić :tak:

Iwonka c.28 jak tam mąż? Mam nadzieję, że wszystko ok.

LIlitu nie zazdroszczę ząbkowania :no: buziolki dla maluszka na te jego cierpienia :tak:

Ewcia winko....... ja zaraz się chyba zimnego piwka napiję :tak:

reklama
Ewcia już popijam, ale jestem tak padnięta, że jak go skończę to mogę czołem na klawiaturze leżeć ;-):tak::-D

Do góry