reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czarna to kiedy mam krowke upiec? zeby nie bylo ze ja upieke a ty nie przyjedziesz!;-):tak:
Agatka no nie wiem kiedy chcesz-tylko daj wcześniej znać żebym się miała czas przygotować-hahaha:-):-):-)
A Ty gdzie mieszkasz w kozach?? Daleko od tego "kamieniołomu" czy jakoś tak na to mówią-wiesz o co mi chodzi/?!!??

Gratuluję Vanessce nocnikowych zdolności!!!!!!!!!

Dawid też na nocniku siku i kupka-jak się uda złapać oczywiście.

Uczę go zasypiania w swoim łóżeczku-i samodzielnie.
idzie mi to nawet(tfu tfu żeby nie zapeszyć) spoko
wczoraj zajęło mi to godz. a dziś 35 min!!!!

Anai138 witaj kochana:-):-)-bo nie przywitałam się z Tobą po Twoim powroci;-)e!!!
Fajnie że wakację się Wam udały:-):-)!!
A jak dzidziuś w brzuszku??? Dobrze się czułaś i czujesz/?
napewno zmęczona jesteś??? Buziaki;-):-)

reklama
Moje dziecko spi juz od 21ej mimo ze o 16ej wstala z drzemki:tak:tak ja pilnowalam i co chwile pytalam czy niechce siusiu i ciagle mowila ze nie,az wkoncu po prawie trzech godzinch zrobila siusiu na nocniczek:-)Ciesze sie bo jednak dziecko ktore rozumie juz co nieco i prawie dwa lata ma wiec moze to pojmie tak szybko i latwo jak literki ktore calay czas na topie:-):-):-):-):-):-)
Pycha no wreszcie sie odezwalas kobieto bo juz martwilismy sie o ciebie:tak::-)
Czarna powodzenia zycze
Ewcia ja juz ostatnio od winka odeszlam,chyba sie oprzepilam nim:szok::-Dteraz jesli juz wypije to wodeczke:-p:-)zreszta ostatnio w te upaly to na nic nie mam ochoty:no:

Iwonka ja to zimne piwo na duchote tylko i wyłąćznie....:tak::-)
Pycha a dzisiaj o tobie gadaliśmy....ze cie nie ma...witaj...
iwona.c28
kieliszki,_zdjecia_kieliszkow_porcelany_46.jpg
prosze bardzoooo;-);-);-)

Iwonka wybacz,ale teraz dopiero zauważyłam,ze mamy takie same smykowe suwaczkli,,,ale papuga ze mnie,,,hehe...
Ale co ja widze,mas znowy podpis ze starankami,.hehehe

Załapałam się jeszcze na 2500 stronkę? :)))

Gratulacje dla Vanesski!!! :)

Ewcia - zrobiłam tą krówkę, chłodzi się, rano dam znać, czy pyszna ;) ;-)

Ewcia juz od soboty mam suwaczek starankowy:)A smiac mi sie chce bo jak zmienialam na smykowy to wybralam z poczatku ten z misiami i dopiero pozniej po wklejeniu w podpis zauwazylam ze ty tez masz z misiami i zmienilam na ten:))))Widze ze zdjecie zmienilas w podpisie:)Nie szkodzi nie zmieniaj masz ladne suwaczki:)

Nom Iwonka musiałam zmienić,bo miałąm zielony suwak i zielone zdjęcie,troche by sie zlało,,ide zmienic ten zolty..hehhe

A ten starankowy,ja chyba jakaś zakrecona chodze,dizsiaj zauważyłam..tez miaąłm zrobić,ale ja nie mam co miesiąc starań,takze nie ma po co...

reklama
Do góry