reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry..
Moje dizecie ogląda bajke,ja umyłam głowe i teraz śniadnaie i kawa.
Wiecie co,aż wstyd się przyznać,ale wstałąm o 10:05,a na 11 mam być u mamy,hehe na pewno sie nie wyrobie,a jeszcze teraz głowe umyłam i mam mokra,a moja suszarka popsuta;-):-).
A potem cosik sie dowiedzialam ze ciocie o 14 z pracy musze odebrac i zawiexc dod omu,bo jej mąż zabrał auto i pojechał gdzies do lasu skarbów szukać wykrywaczem...:-D:-D:tak:;-);-)co z abezsens...
Id erobić śniadanie...bo sie dzisiaj nie wyrobie z tym wszystkim....

Sewcia not o mamy bardzo podobnie...z tymi mieszkaniami mami itp
Leiczka chyba sie docZwekam:zawstydzona/y::-)
iwona.c28 no to dzielna córeczka....miło jej u dziadów,kiedy ja taks woje dziecko wysle;-):-)
U mnie tez straszny upał się zapowiada..boż ejakt u sie ubrac...teraz było non stop zminmo a tu amsz gorąco zawitało...

reklama
Leika - tylko do poniedziałku. Jadą jutro po nią, bo się stęskniłam. Tylko, że ona już zapowiedziała, ze posiedzi z tydzień w domku i jedzie do drugiej babci:dry::rolleyes:

iwonka widze ze mala sama sobie rozplanowala wakacje w tym roku,hehe,cwana jest...
ja pije kawe teraz,wciągnęłam juz śnadanie,a Matu je i lata w jednym,bo on spokojnie nawet minuty na tyłku nie posiedzii...:-D:tak:;-)

Zmykam teraz!
Muszę obiadek ukręcić i Jędrka przygotować bo przyjadą po niego moi rodzice za godzinkę. Miłej niedzieli życzę.

Ewcia - no niestety. Uważa się już za dużą dziewczynkę. Zresztą niedługo sama się przekonasz - jak Mateuszek podrośnie i będzie chciał sam decydować. A Natalce pozwalamy jeździć do babci, bo ma tam i siostry cioteczne i braci, więc przynajmniej jej się nie nudzi. Zresztą niech babcie poczują, że są babciami:-p

iwona no super,że ma tam dużo kuzynostwa i na pewno dlatego jej si etam podoba,a jeszcze pewnie dziadkowie jej nieźle dogadzają,jak to dziadkowie:tak::-D;-)
Dobra ja spijam kawe do końca,i jakoś jest 11,to nieźle z czasme stoje....zmykam do mamy ,,,,
miłej niedzieli kochane....

reklama
Ewcia - oby czas do powrotu męża Ci szybko zleciał :)

A ja podłapałam jakieś dołki... Nie dość, że nigdzie nie wyjeżdżamy (bo mąż ma dużo pracy i nie może wziąć urlopu) to jeszcze w weekend nawet nie możemy razem pójść na spacer czy pojechać nad wodę, bo mąż pracuje, co prawda z domu zdalnie przez komputer, ale jednak! Dobija mnie ta jego praca powoli... :-(
Leika to my możemy podać sobie ręce. Mój też albo cały dzień w pracy a jak nawet siedzi w domu to pracuje zdalnie przez komputer:crazy: Już mnie to zaczyna dobijać . Tym bardziej że ostatnio nawet mam wrażenie że czas z rodziną go nudzi ożywia się jak może przed kompem siąść:crazy::wściekła/y:W sprzeczkach już zaczynam mu wypominac że jak tak ma nasze życie wyglądać to wcale nie musi z nami być. Ja i Julcia różnicy nie poczujemy a on wkońcu będzie mógł nawet zdech.... przed kompem:wściekła/y::angry:

Do góry