reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hura zadzwonil chlop i znalazl czas zeby zemna sie spotkac i luknac na ten remontowany pokoj.
Pycha ja tez kiedys wypralam bez proszku:)

reklama
Siemka kochane.
My w stalismy dzisiaj wczesniej niz zwykle bo o 8,hehe ale wczesniej hehe.
Od rana nas goscie nawiedzaja,to przyszedl wuje adi,aby mama mu cos na kompiku zrobila,potem ciocia na kawe i posiedizala na sniadaniu tez zostala.A potem do mnie zadzonili o prace i bylam na rozmowie,kazali czekac na telefon do srody..brrr nie lubie takiego czekania....
A teraz maż do fryzjera skiknął,a ja na BB szybciutko czytać.
Grzeje zupke,zjemy i bedziemy sie zbierali do babic Zosi,a potem do cioci grazyny na nopc dzisiaj.
Mam 4 walziy spakowane,juz dzisiaj zawozimy to do przyczepy i wszystko trza poukładać i na zicher zrobic juz...
Alez super,jak ja uwielbiam sie pakowac...

Pycha no to dobry sposob na oszczedzanie proszku haha:-D:-)
Iwonka jak tam pakowanko:-)

pranko zrobione i rozwieszone , teraz kolarki się piorą....ziemniaczki obrane kotleciki wczorajsze i rosołek wołowy prawie ugotowany.....no i oczywiście synio wyspany właśnie wstał, leży w swoim leżaczku przy mnie koło biórka hihihi ciekawe jak długo?:sick:

aha dziewczyny dzięki za życzonka dla męża....jeszcze nie mogę się odnaleźć w tym wątki :-) mam nadzieję że za kilka dni dojdę do wprawy i będę z Wami na bieżąco :-)

Moja Ptysia najedzona slodko zasnela..."stary" do pracy poszedl a ja jak to ja na necie...Posprzatane,pranie wlasnie sie wypralo,ale checi powiesic to ja juz nie mam...Ale jak mus to mus...

Kunda - fajnie, że zajrzałaś :)) Jak tam dzidzia? Znasz już płeć?

aniab- nie zazdroszczę, niestety, znam ten ból bo sąsiad robi łazienkę...

Mnie się jeszcze nie zdarzyło wyprac bez proszku... ale wsypać nie ten co trzeba proszek to i owszem ;)

Mój synek właśnie się budzi więc zmykam na razie.

hej laseczki
dzieki za slowa pocieszenia :)
Szwagierka ma sie dobrze, tylko poobijana, narazie termin przybycia tescioweczki nie zmienil sie.

Shady to dobrze,że wszystko ok. A jak mały z siusiakiem? Byłaś u lekarza?

Dziewczynki przed chwilą pogodynka powiedziała, że w przyszłym tyg. mają wrócić upały :tak::tak::tak: Ewcia, Iwonka oby tylko prognoza się sprawdziła :tak::tak::tak: tego Wam życzę.

reklama
aaaa wlasnie, bylismy wczoraj u lekarza i to jego kladzenie to 100% wina przyklejonego napletka. Poprostu go to swedzi. W przyszlym tygodniu idziemy z nim na odklejanie. Wkurezylam sie tylko, bo mogli nam od razu powiedziec, ze trzeba posmarowac Emla przed wizyta a tak bedziemy 2 razy placic za wizyte :(

Do góry