reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wycieczka fajna poimprezowaliśmy a i mały się wybawił z kuzynką i tak się napatrzył,że coraz częściej się puszcza sam i chodzi:yes:Pogoda dopisywała a to najważniejsze no i do fryzjera się wybrałam(zapisałam się jak po mame pojechaliśmy co by termin miała) no i "przegląd podwozia"zrobiłam bo mój gin akurat wrócił z urlopu:-).Trochę z autem lataliśmy ale i tak było super.

reklama
Vici... przegląd podwozia... dobre..:-D:-D:-D
A tak właśnie odnośnie, to chyba też powinnam.. ostatnio byłam po porodzie..
No i moja Martyna też się coraz częściej puszcza.. (hi hi, ładnie to brzmi) ale i coraz więcej upadków zalicza.. ale nie ma nic za darmo.. na szczście się nie zraża i próbuje dalej..

Ja tam muszę co pół roku do gina bo spiralę mam i lepiej pilnować co tam się dzieje.
A z tym puszczaniem to fakt fajnie brzmi i do tego nasze bąble robią to razem:-D:-D:-D

A ja bylam na zakupach bo musialam sobie kupic jakas oslone na wanne zeby robic prysznic bo w tym domu co teraz mieszkamy zrobilismy sobie wanne ale prysznica mi barakuje....no nic ale juz mam kupione i jutro montujemy.I kupilam rolete do Vanesski pokoju bo skubana coraz wczesniej wstaje a wczoraj o 23:30 poszla spac.I musze pochwalic ze moje dziecko kolejna noc ladnie spalo w lozeczku i nawet nie plakala.Super....zdjecia pozniej wkleje bo nawet nie mialam czasu przeniesc je na kompa bo aparat juz mam.
Pycha no tos sie opalila:-D:-D:-DFajnie wam nad jeziorkiem bylo:tak:My jeszcze nigdzie nie bylismy w tym roku i basen Vanesski tez stoi pusty bo sie boje ze sie znow przeziebi a na te cholerne szczepienie chce w koncu isc:dull:

A ja jużpo obiadku i nawet dałam się Magdzie namówic na plac zabaw- ona szalała, Matek spał a ja czytałam gazetę a raczej artykuł o teście wódek- najlepszy jest Smirnof;-)a ja i tak wódki nie piję:no:Kiedyś mogłam pic a po urodzeniu dzieci to mam wstręt:dull:Wolę już słabe piwko, winko, likierek albo ewentualnie drinka ale dobrego:-DNo i siedzę przy kompie znów i czytam co piszecie:tak::-)Miłego dzionka a raczej tego co z niego zostało:happy2:

reklama
Ale tu spokojnie.:happy2:
Pycha ale super!! Ja też tak chcę :tak: muszę pogadać z mężulkiem. A jak moja Majka widzi Twoją na zdjęciach to się cieszy i mówi że to taka śliczna Majka jak ona :-D:-D
Iwonka ja też mama dużą wannę ale prysznic to prysznic kupiliśmy tak samo zasłonkę i teraz do wyboru :-D. No i przydaje się ja nasza mała kaczka a raczej jak ona twierdzi delfin się kąpie to cała podłoga była zalana a teraz zasłonka i sucho:-D:rofl2:.
Byłyśmy na zakupach i oczywiście radary nas namierzyły ( teście :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) i żeby nie mieć problemu z wejściem do domu ( bo oni zawsze ją wołają i przekupują lodami, lizakami itp ) musiałam Mai obiecać że zawieszę jej huśtawkę i teraz co chwilę muszę są sadzać, bujać, wysadzać i tak od 14 30 :no:
Jedziemy dzisiaj na 19 30 do Szubina obejrzeć oddział położniczy. Po powrocie zdam relacje.

Do góry