reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Victorowi cosik dziś się poprzestawiało i przed południem spał niecałą godzinkę i teraz śpi bo padał już bo go chodzeniem męczę:-)
Ja też na blogu w sumie na 3 bo mam pod opieką jeszcze mojej siostry blogi uf ile roboty.

reklama
Novaczka gratulacje dla Martynki :-)zlozylam rownierz na blogu:tak:
Musze przeslac zdjecia do fotojokera.oSTATNIE ODBITKI MAM JAK vANESSKA SKONCZYLA 6 MIESIECY.Ups dziecko mi siedzi na kolanach i wali w klawiature... To juz mi sie na zbieralo przez ponad rok tych zdjec do wywolania:szok::tak:Niechce mi sie ale trzeba brac sie za to.Albumy juz dzis dwa kupilam .To do pozniej....:tak::-)

Wiecie co,zawsze wydawalo mi sie ze jesli jest syrop na kaszel tylko to powinno sie go pic sam zeby tam po drogach oddechowych sie rozplynal ale rzeczywiscie jak jest np. flegamina w tabletkach to przeciez ja sie polyka i w zoladku zaczyna dzialac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

WITAJCIE!!
JA NA RAZIE TYLKO NA MOMENT, PÓZNIEJ SPRÓBUJE JESZCZE USIASC NA DŁUZEJ. OCZYWISCIE PISZE JEDNA REKA, BO DZIECIE NA KOLANACH, ALE NIE MOGŁAM NIE WPASC I SIE NIE POCHWALIC!!!

MARTYNA POSTAWIŁA SWOJE PIERWSZE SAMODZIELNE KROKI!!!
łzy wzruszenia lały mi sie po polikach..
Rano niesmiało, ale po południu jak tatus wrócił i ja juz tez po załatwianiu papierków, to puszczalismy ja od jednego do drugiego, a radosci było co niemiara. Smiała sie jak szalona, piszczała i kwiczała.. a my płakalismy..

iwonka-jesli to jedyna metoda podania leku dziecku, to chyba lepiej tak niz wcale.. /tak mi sie wydaje/mozesz probowac na sile, ale ja wiem.. zrazisz ja i potem to juz wcale.. a u martyny zadziałały, bo przeciez wyzdrowiała..to moze nie jest tak zle..
pozdrawiam

Novaczka to jesteśmy razem na jednym poziomie z maluchami.My też z mężzusiem robimy to co wy hehe ale fajnie.Na kamerce już uwietrznione jak Victor chodzi:yes:

A mi smutno bo przed chwila zmarl moj znajomy,ktory pracowal w naszej firmie(tescia) W sobote wychodzil usmiechniety z pracy a dzis czlowieka nie ma......Wypil sobie w niedziele i w poniedzialek a wczoraj w nocy juz go pogotowie zabralo i w szpitalu po kolei zaczely siadac narzady.watroba,nerki serce....Mial cukrzyce tak jak moj ojciec ma.
Novaczka jeszcze raz gratuluje malego tuptusia!

reklama
Do góry