reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Właśnie dokończyłam PIT-37 (dopiero - to mi się jeszcze nigdy nie zdarzyło) i muszę jeszcze dzisiaj wysłać.
Koło czwartej jadę po córę i idziemy szukać jakich ładnych sandałków, bo mi cały wieczór i rano głowę suszyła. Wczoraj jedne bardzo jej się podobały, ale nie było jej rozmiaru.
Koło czwartej jadę po córę i idziemy szukać jakich ładnych sandałków, bo mi cały wieczór i rano głowę suszyła. Wczoraj jedne bardzo jej się podobały, ale nie było jej rozmiaru.
sewa
mamuśka ;-)
Rety moje dziecko dopiero poszło spać Ale wcześniej nie było kiedy, bo przyszła moja mama i poszłyśmy na zakupy. Chciałyśmy coś ładnego na komunię sobie wypatrzeć. No i wypatrzyłyśmy Kupiłam sobie żakiecik i spodnie. Taki garniturek. Ależ mi się podoba Do tego buty i torebkę. A co jak szaleć to szaleć Wydałam od wczoraj tyle kasy że nie wychodzę z domu przez najbliższy miesiąc, aby mnie już nic nie kusiło ;-)
A teraz siedzę, pije kawę i czekam, aż dziecię wstanie i wyjdziemy do piaskownicy.
Aniab ja też jestem za tym, aby dziadek wyprawkę kupił ;-)
A ja czekam już na zwrot kasiury z US, ciekawe kiedy przeleją na konto
A teraz siedzę, pije kawę i czekam, aż dziecię wstanie i wyjdziemy do piaskownicy.
Aniab ja też jestem za tym, aby dziadek wyprawkę kupił ;-)
A ja czekam już na zwrot kasiury z US, ciekawe kiedy przeleją na konto
E
Ewcia81
Gość
Witajcie popołudniu..
Ale mega słonko i praży i nie ma wiatru,ufff
My byliśmy na spacerze całę 4 godzinki,moje dziecko już nie miało siły wrócić do domku,musiałam go nieść,ale pod domem już szedł sam,bo zobaczył koparke i walec(bo koło nas droge remontują).
A moje nogi to wykorkują,jezu kawał trasy zrobiliśmy... Nie mam siły...
A tu trzeba obiad zrobić...
Ja już dostałam zwrot podatku aż 62zł.
Id eobiad robić i kawe spić,bo odlece...
Ale mega słonko i praży i nie ma wiatru,ufff
My byliśmy na spacerze całę 4 godzinki,moje dziecko już nie miało siły wrócić do domku,musiałam go nieść,ale pod domem już szedł sam,bo zobaczył koparke i walec(bo koło nas droge remontują).
A moje nogi to wykorkują,jezu kawał trasy zrobiliśmy... Nie mam siły...
A tu trzeba obiad zrobić...
Ja już dostałam zwrot podatku aż 62zł.
Id eobiad robić i kawe spić,bo odlece...
E
Ewcia81
Gość
Sewa no to dobrze,żę poszalałaś. A ja sobie tylko kupiłąm sportową torebkę...
sewa
mamuśka ;-)
Ewcia dałaś czadu z tym spacerkiem Ja też tak mam, jak idę z małym to najczęściej spacerujemy. Trasy długalaśne I czasami to ja już padam na twarz, a moje dziecko dalej szaleje Jak już dochodzimy do domu to mnie krew zalewa bo jeszcze wspinaczka na 4 piętro nas czeka Boziu..... muszę zmienić to mieszkanie, bo na stare lata to ja się tak wysoko nie wdrapię
E
Ewcia81
Gość
Sewa no ja na 3 piętrze mieszkam sobie...a chciałąbym parter czyli domek jednorodzinny,hehe
Może za sto lat...
Może za sto lat...
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Ewcia - ale pochodziliście.
Sewa - a wiesz jakie zdrowe jest takie chodzenie po schodach, ale szczerze mówiąc to mnie się nawet na moje pierwsze czasem już nie chce wchodzić i wnosić wózka z Kubą w środku.
My też po zakupach, kupiliśmy Karolince ładne sandałki, no i mamusia też sobie kupiła buciki na wyyysokim obcasie (na sobotni ślub). Zawsze unikałam takich butów, bo potem bolą mnie stopy, ale dzisiaj zaszalałam.
Sewa - a wiesz jakie zdrowe jest takie chodzenie po schodach, ale szczerze mówiąc to mnie się nawet na moje pierwsze czasem już nie chce wchodzić i wnosić wózka z Kubą w środku.
My też po zakupach, kupiliśmy Karolince ładne sandałki, no i mamusia też sobie kupiła buciki na wyyysokim obcasie (na sobotni ślub). Zawsze unikałam takich butów, bo potem bolą mnie stopy, ale dzisiaj zaszalałam.
reklama
E
Ewcia81
Gość
Hello
MOje dziekco już ywkąpane, gdy zaczął ziewać to mówie trzeba go kąpać,bo zapewne padnie,po tym chodzeniu...
A ja siedze i patrze na nowe hobby dla mnie...hm...ale mi się chyba w domu nudzi i tylko wymyślam..
MOje dziekco już ywkąpane, gdy zaczął ziewać to mówie trzeba go kąpać,bo zapewne padnie,po tym chodzeniu...
A ja siedze i patrze na nowe hobby dla mnie...hm...ale mi się chyba w domu nudzi i tylko wymyślam..
Podziel się: