reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Też troszke mogę zdjątek wkleić,to zobaczycie co mój szkrab tu wyrabia.
Błoto,woda,piasek te trzy rzeczy to jego zabawa.

reklama
Wkleiłam jedno,ale duże mi wyszło,ale to nic szybciej dojdziemy do strony 1000.
hehehe
Pycha-na pewno cosik przejściowego ma mała.

WiTam:-) Zdrowka chorowitkom zycze,tym duzym i tym malym:tak::-)
Ja wlasnie zjadlam sniadanko czytajac zaleglosci:-pDziecko oglada teletubisie wiec mam chwilke spokoju.Piekna pogoda,bezchmurne niebo:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:ale wiaterek widze ze nadal jest.Nie dlugo zmykamy na podworko:-(
Ewcia To sobie troszke odpoczelas tam pewnie i synek tez sie wychasal:tak::-)

Iwonka pewnie że odpoczeliśmy,aż zżal dzisiaj do domku wracać,ale w sobote znowu przyjedziemy.

Acha my juz rozpoczeliśmy sezon grilowania,juz pierwszy gril za sobą,a w sobote drugi(ale dużo ludzi będize w sobote).

Cześć dziewczyny.:happy:
Ja też na chwilę.

WerEla, chciałabym odsypiać, ale moje dziecko (w przeciwieństwie do mamy) spało i 7rano pobudka! Nie ma lekko.:no: (na szczęście nie sniły mi sie igły:no: , ale rubryczki forum owszem:tak: ;-) :-D )
Ewcia, to Mateusz ma tam prawdziwy RAJ!:-D Piasek, woda, błoto.. prawie jak nad morzem;-):-D , ja też to lubiłam.
Noelia, zdrowiej szybciutko, nie daj sie niczemu! Febrisan- dobra rzecz!:tak:
Pycha, no mam nadzieję, ze przejściowe.. A jak u Was z zębami?:confused:

Pozdrawiam Was wszystkie i biegnę z mężulkiem na zakupy i prosto stamtąd na szczepienie:eek: :sick: :baffled: . Trzymajcie kciuki.

Ewcia Fajowe zdjatka:tak::-) A grila pierwszego juz tez mileismy w sobote:tak::-pWczoraj juz dzwonili czy sie nie umawiamy na kolejnego w ta sobote:-D

Novaczka To w czoraj byly urodziny twojej corci?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
~~~~~~~~~STO LAT DLA MARTYNKI !!!!!!~~~~~~~~~
04wizardkeith.gif

reklama
Novaczka buziaczki dla dużej kobitki,wzotaj roczek skończyła.
Ja pilnowałam wczoaj,ale jakos mi się zapomniało upss,Iwonka przypomniała.:-)

Do góry