reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
zazdroszcze jak mozecie nosim mezusiowi obiadek do pracy moj za daleko pracuje bo tez bym z checia do niego wedrowala na chwilke tym bardziej teraz kiedy maja urwanie glowy w pracy i jest w domciu pozno wieczorem mala malo co go widzi lae juz niedlugo wolne i lecimy do polski super juz nie moge sie doczekac

pogoda przecudna ja dzis w krotim rekawie szalałam:-)

kasiula matula no to super że macie taka pogodę :-) bo u nas wiatr jeszcze wiekszy niż rano :no::-:)wściekła/y:

WerEla fajnie że macie taką salę zabaw, my raz bylismy to mała tez miała radochę, ale niestety to w innym mieście :no:

Magdalena to ty robisz obiadek z 2 dań??? :szok: u nas nie miałby kto tego zjeść, mój mąż bardzo mało je i czasami nawet jednego dania nie może zmieścic :-D

a my po obiadku i zaraz zmykamy na spacerek połaczony z zakupami :-)

a u mnie dzis piekna pogoda słonko super swieci,jak wylazłam z małym o 11 tak wrociłam o 15 mały zjadł zupke jarzynowa i teraz spi:szok: ale mam nadzieje ze zaraz wstanie to pojdziemy jeszcze na przeczkole zeby sobie poszalał:tak: a ja okno mam jedno i ani rano ani popołudniu słonka niemam :no: ale za to w lato mam super ciepło bo mieszkam na 4(ostatnim)pietrze i od dachu nam nagrzewa:tak:

Kasiulla, Lenka jest po prostu zmęczona, bo gorączka ją męczy.:baffled: :sick: To,że śpi, to normalne, Martynia przy trzydniówce też spała. Dawaj jej dużo pić, bo na pewno jest spragniona, a i organizm potrzebuje. Trzymajcie się dzielnie. Masz link do kilku zdań o trzydniówce.

Gor±czka trzydniowa

A my dziś 2 godzinki na dworzu i wróciłyśmy, bo wiało. Nawet nie było zimno, ale niemiło.:no:
Wybierałam się na szczepienie, ale pani z rejestracji powiedziała, że "zdrowa strona" dziś nieczynna, bo pani doktor ma tylu pacjentów..:szok: :szok: :confused: :eek: Co jest? Znowu jakaś epidemia?

Pozdrawiam, idę zając się Tysią, bo za bardzo mi tu kombinuje. Wrócę po kąpieli, jak już pójdzie spać. Dziś mężuś pracuje po południu, więc wieczorem komputer mój..;-) :-D :happy: :laugh2:

a my przed chwilka wrócilismy z drugiego spacerku :-) Maja w domku marudzi, ale juz tak zaczęło wiać, ze az nieprzyjemnie :no:

a ja mam plan żeby podjechac na solarium, ale mam takeigo lenia, ze nawet nie chce mi sie zejść z 3 pietra i wsiaśc w samochód :no::no::no:

reklama
Witam.U nas tez dzis wialo ale ogolnie bylo fajnie i slonecznie caly dzien.Mielismy gosci i Vanesska miala towarzystwo:tak::-)
brenda Wspolczuje ci,wiem co znaczy latem mieszkac na czwartym ostatnim pietrze,to jest skwar:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: :szok::szok::szok::szok::szok:To samo jest u mojego taty w mieszkaniu ,no i moim bylym pierwszym domu:tak:Moj tata w lecie to ciagle u nas siedzi bo tam jest mu za goraco:-D:-D:-D:-D
U mnie w domu jest srednio kolo 19-20 stopni,czasem wiecej ale to wtedy jak palimy w kominku.Slonce w oknach jest od rana do wieczora prawie:tak:

Do góry