reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
moja toska od godziny 13 to juz drugi obiadek jadla a i miedzy nimi jakies przekaski np. reszte paczka po cioci magdzi

no babeczki zadnej niema zeby pogadac??? no trudno to uciekam bede na pewno kolo wieczorka-poznego bo jak moja druga polowka przyjdzie to se pewnie siadzie

Co do proszku to ja urzywam lovelli.

Ale sie dzisiaj powkurzałam...pojechałam do PUP a tam mi pokoik przeniesli na pieterko i jak tu wles z wózkiem, musiałam małego wyciagnac wózek zostawic i isc podpisac jakies papiery. Potem bank - oczywiscie tez nie ma podjazdu dla wózku tylko 3 stopnie. Dobrze ze do sklepów mozna sie juz normalnie wózkiem dostać.

Jutro siedze w domciu i chyba zabiore sie za przygotowania na sobote bo w sobote najazd gosci. W nastepnym tyg mam urodziny i imieniny i musze dom przygotowac i jedzonko, a w piatek nie bedzie czasu bo jedziemy na rehabilitacje.

rany moja Majka je w dzień co 2 godziny, no góra co trzy, w nocy potrafi cycać co godzinę, choć ostatnio staram się ją przetrzymać
ja dalej piorę w lovelli i jakos nie spieszy mi się ze zmianą proszku, ja mam uczulenie na jakieś vizir, ariel i innego typu, więc wolę na małej nie sprawdzać

mój Maciuś je co 3 - 3,5 godziny a w nocy tylko raz sie budzi tak miedzy 3 a 4. Teraz juz ładnie spi.

Ja też pranko w loveli a jak z prasowaniem u was dziewczyny ?
Ja prasowałam wszystko a teraz w przychodni babeczki powiedziały mi że nie musze i żebym prasowała tylko tetry  :-[
Więc tak robie ale nie wiem czy to nie za wcześnie,choć Noe nie ma zadnych uczuleń i problemów ze skórą.
Choć wolałam prasować ubranka niż te cholerne tetry  ::)

reklama
Do góry