reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Boze u was leje:szok: .
mnie tak fajnie słonecznie,zapraszam do mnie na spacerek.
Ja nie pojde,ale szkoda,bo bym poszła po podania do przedszkoli.

reklama
Mnie zakupy zrobił wczoraj mój małżonek i dzięki mu za to;-):tak::-D. Teraz mogę siedzieć w domku i wyjadać z lodówki:laugh2:. Ale wyjść też muszę - wynieść śmieci:-p.

O matko ile czytania,myślałam,że nie nadrobie od wczoraj aż tyle.
U nas też od rana słoneczko,zakupy wczoraj ja autkiem zrobiłam i rano z sunia wyszłam.Na spacerek idziemy po pierwszej.

Jestem, ale na moment.
Nie ma to jak fotel bujany! Usnęła nawet sama nie wiedząc kiedy. A ja zamiast korzystać z chwili wolnego biorę się w końcu za robotę, bo impreza dopiero pojutrze, a dziś jakiś obiad by trzeba było, zwłaszcza, ze mężulo dziś urlopowy. No i zadbać o siebie, jakiś makijaż, fryzura, coby nie straszyć.
Ewcia- ja się piszę na tę wycieczkę do Ciebie, w Słupsku jeszcze nie byłam, a w Łodzi leje. A mówili, ze od dziś poprawa i coraz cieplej?? :no:

SEWA - a ja czekam na ciebie i czekam kiedy przyjedziecie z Jędrkiem a wy jeszcze w domu przy kompie siedzicie :-D :-D :-D :-D :-D

Kobiety ja wyskoczyłam na chwilę do łazienki na kąpiel w pianie, takie oszukane SPA w domciu :), a wy znowu tyle naklikałyście ;-)

NAUR - ja też się przyłączam do grona babek z życzeniami, wszystkiego najlepszego i zdrówka dużo i uśmiechu i wszystkiego :) A kwiatki wysłałam na gadu-gadu ;-)

U mnie też słoneczko w okna zagląda.

Moja tylko sie boi jak jest odcinek z tym LWEM a moze ktos strasznie kiedys falszowal przy Majce i teraz placze bo sie boi znow uslyszec tego:-D:-D:-D:-D:-D
no to chyba ja :-D bo pierwszy raz zaczęła płakac jak ja śpiewałam, fakt strasznie fałszuje :zawstydzona/y: i teraz już nikt nie może, bo jest płacz, ale jaki??? taki prawdziwy ze łzami, nawet jak sie uderzy to jej łzy nie leca :no:

Ja zabieram się dio kawy,może ktoś też teraz łykać bedzie dużą czarną.
ja zaraz sobie zrobię ale z mleczkiem :-)

Podeślijcie do mnie też trochę tego słonka.....;-);-);-)
ja moge podesłac, bo dzis i tak nie pójdziemy na dwór, bo Majce katar wrócił a jest wiatrzysko :-)

a moja maruda usnęła i mam godzinkę spokoju, nie wiem co jest, ale cały tydzien juz mi tak dokazuje,

reklama
Rany dziewczyny nie mogę nadrobić tego co naklikałyście od wczoraj:tak: :tak: :tak:
Unas też deszczyk pada,Kacper śpi ale pewnie zaraz się obudzi.Ja od rana walczę z fasolką po bretońsku.taki gar nagotowałam,ze jak któraś ma ochotę to zapraszam:tak: :tak: :tak: .Teraz czas na kawę chociaz powinnam przystopować bo ciśnienie mam wysokie:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: ,ale oczy mi się zamykają.Ciekawe dlaczego,do mnie nikt nie dzwonił w nocy i żadnego Jurka nie szukał:-D :-D :-D
Witam nowe Mamusie !!!

NAUR -DUŻO SŁONECZKA W ŻYCIU

Do góry