reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cloe a jak tam wasze zoladki w Egipcie sie zachowaly?

Żołądki zachowały się na medal:tak: Mimo że jedynym środkiem ostrożności było unikanie wody z kranu. Inni wczasowicze unikali sałatek i soków owocowych, pili tylko butelkowane napoje a i tak zdarzały się rewolucje, więc pewnie największe znaczenie ma wrażliwość zoładka.
Jeśli chodzi o wycieczki to była z nami teściowa ( a może nieszczęście bo probowała mi udowodnić że lepiej opiekuje się dzieckiem:wściekła/y:) Dobrze że wycieczki były tylko trzy a opalanie dla teściowej na tyle kuszące że nie wtrącała się za wiele i więcej powodów do spięć nie było Choć i tak stwierdziłam że więcej na wspólne wczasy nie pojadę.

reklama
noelia Moja tez tak pewnie bedzie miala majac dwa latka.Teraz ma 80cm i waga 10.800 a te pielegniarki mowily mi ze w sumie mogla by wiecej wazyc i mierzyc a ja im na to ze jak byla mal to mowiliscie ze za duzo wazy a teraz jak dziewczyna sylwetke zlapala choc i tak jeszcze ma faldki,to mowicie ze za malo.Weszlam na watek dzieci z wieku mojej corki i tam tez sa dziewczynki ktore tyle waza i mierza co moja a nawet i mniej choc i sa w wzroscie co twoja teraz.

Noelia widzę że twoja taki sam chudzielec jak Julcia:tak: Kiedyś zdzierało mi to
sen z powiek a teraz aż tak tym się nie martwię. Najważniejsze że zdrowa

Iwonka bo na takie gadanie nie należy zwracać uwagi bo co to znaczy więcej:confused: Najważniejsze że siatka centylowa odchyleń nie wskazuje

Iwonka bo na takie gadanie nie należy zwracać uwagi bo co to znaczy więcej:confused: Najważniejsze że siatka centylowa odchyleń nie wskazuje
A najlepsze jest to ze to tylke te piguly tak gadaly:wściekła/y: a pediatra powiedziala ze wszystko jest jak powinno:tak::-)
Obiadek sie gotuje, a moje dziecko dalej spi, juz minely dwie godziny:szok:

właśnie ,najwazniejsze ,że zdrowa :tak: a ja wole ze jest ciut za chuda niż ciut za gruba ,tyle sie mówi o nadwadze i chorobach z nią związanych :baffled: A Emi je nawet spora ale i sporo biega ,a pozatym nie serwuje jej chleba z czekolada ,ani płatków z miodem ,daje jej bardziej naturalne jedzenie,owoce ,warzywa ,kasze,mieso gotowane na perze :tak:

Ach i zapomniałam wam pochwalić się najważniejszym:
Julcia już nie używa pampersów:tak::-) Co prawda codziennie zdarza się nam jedna wpadka bo za późno zawoła albo wogóle zapomni ale to i tak sukces:tak:

Cloe gratulacje i witaj w klubie ,

a wpadkami to sie nieprzejmuj ,raz jest lepiej raz gorzej ,ale zawsze cos do nocnika trafi :tak:

A w nocy ?ja musze kupic łóżeczko nowe bez szczebelek i wtedy biorę sie ostro za wysadzanie,

reklama
Do góry