reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Emi tez spi ale ja wole tu posiedziec na sparzatanie mam caly dzien ihih
maz ostatnio ma urwanie glowy w pracy i do swiat bedzie trzaska nadgodziny czasem emi go nawet nie widzi bo wraca kolo22:zawstydzona/y: ale trudno jak trzeba to trzeba

ZAPRASZAM WAS NA BLOG EMILKI
do tej pory był zabezpieczony hasłem ale cos szwankowało i nie mogli znajomi sie dostac wiec zniosłam hasło i serdecznie was zaraszam bez problemu z logowaniem zagldajcie do emi foteczki i pamietniczek :tak:
linka mam w podpisie

Ach ten moj Robert to jest uzdolniony:wściekła/y:Nie dosc ze mnie wystraszyl jak bylam w kuchni i robilam obiad,krzyknal pomoz mi! Ja wystraszona odwracam sie a on caly za krwawiony bo rabal drzewo i odskoczylo mu i prosto w brew walnelo:szok::szok::szok:Caly zalany krwia sierota moj:tak:
:tak:

Hej

ale naprodukowałyście ,pół godziny siedziałam i czytałam :szok:

Cloe ciesze sie ze wyjazd się udał i foteczki super i wspomnienia też masz pewnie super,fajna babeczka z Ciebie:tak: ;-)

Ja dziś byłam na bilansie dwulatka :baffled: :baffled: ale jazda ,jeden wielki ryk ,kiedy ta moja córcia przestanie u lekarza płakć:confused: :confused: :baffled: :baffled: ,na poczatku nie płakała ale ze strachu się częsła:szok: :-( :-( :zawstydzona/y: :baffled:

Ogolnie wszystko jest ok ,ale zapomniałam sie o szczepienia pytać:dry:

Ach ten moj Robert to jest uzdolniony:wściekła/y:Nie dosc ze mnie wystraszyl jak bylam w kuchni i robilam obiad,krzyknal pomoz mi! Ja wystraszona odwracam sie a on caly za krwawiony bo rabal drzewo i odskoczylo mu i prosto w brew walnelo:szok::szok::szok:Caly zalany krwia sierota moj:tak:
:tak:

Mój boże w brew :szok: ,jak mu tak odskoczyło ,dobrze że nie oko ,ale musiał to byc widok:-( :-(

Okropnie to wygladalo,bo pelno krwi lalo sie,ale juz sytuacja opanowana:tak:
a pochwal sie ile twoja corcia mierzy i wazy:tak::-)

reklama
Mierzy 86 cm a wazy 11kilo 400 :-)

w sumie jestem zadowolona ,kiedyś ważyła dużo mniej do swojego wieku ,teraz ciut podgoniła i jest na 25 centylu ,tak lekarz napisał :tak:

Do góry