reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja mam hamalulu czytałam że od samego początku można nosić w nim maleństwa,Noek wygląda w nim jak fasolka ;D
Potem z biegiem czasu i zdolności małego będzie w niej siedział
Jak macie ochotkę zobaczcie http://www.bebelulu.pl/

Lady jetem po konsultacji ,kupujemy tylko musisz mi dać nr.konta i powiedzieć ile za przesyłke

Już nie będe go sadzać w foteliku...trudno ...ale nie wiem czy wytrzymam jeszcze dwa miesiące bez sadzania w leżaczku (szczegolnie ze taki ładny ;) ) czasami bez tego nie da się nic zrobic

Oj dziewczyny ale spokoj, mały na udawanym spacerze...niedługo musze go zabrać

reklama
Leżaczek to jest fajna rzecz, Maciek uwielbia w nim siedziec. Nie tak dawno kupiłam mu taki przyzad gimnastyczny, ustawiam nad lezaczkiem a on sie bawi. ;D

Ja też juz mam poł pokoju zastawionego zabawkami Macia.

Mija no to super :) ciesze sie że Noe bedzie miał po nas leżaczek :)
Wysle ci wieczorem nr.konta na priv i cene przesyłki .Ciekawe w co ja to zapakuje ::) , ale coś wymysle :p
A ta chusta to chyba extra sprawa, Mija napisz mi coś wiecej o niej , jakie sa twoje doswiadczenia ???

Sorbek jak chcesz to mam tez do sprzedania nosidełko ;D ;D ;D chcesz link?

Mija a co do tego sadzania w leżaczku to dlaczego masz niesadzać teraz?? Normalnie kładziesz Noesia tylko ustawiasz kąd nachylenia oparcia , < a ma ich chyba z 50 pozycji ::) >

bezsensu ten lekarz powiedział , to gdzie go masz teraz sadzać ??? na krzesło ?? ::)

No właśnie Lady a do ilu kg.jest ten leżaczek?

A mi się zebrało na sentymenty.... ::) tu jestem w 2 miesiącu
zdjciamorze0334nx.jpg

A tu 3 dni przed porodem
brzus8lg.jpg

Pomieszkuje u mnie teraz przyjaciółka z Łodzi ...ach kiedyś nosiłyśmy ten sam rozmiar...

Pochwalcie się swoimi brzusiami  ;D

MOj Jasio w domu siedzi w foteliku  (0-13kg) i wszedzie ze mna z nim chodzi- kuchnia, gdzy obiadek gotuje ;lazi9enka ,gdzy pranie wieszam
Mija [font=Verdana] super tatuaze[/font]

A dziekuje :)

Będe miała leżaczek ;D
A co dziewczyny sądzicie o basenie ,ja mam zamiar moich panów wysłać...będe miała chwile luzu dla siebie :laugh:
Musze posprawdzać tylko na jaki i kiedy dokładnie można

Mija niewiem do ilu one sa ... ::) a lezaczki mają jakiś limit ??? No kochana napewno na długo ci starczy a potem tez sprzedasz :)

Fajne kolorki na tatoo , ja też planuje na swoje liście nałozyć zieleń ale nieiwem czy mi sie przymie , kiedys nakładałam na oko smoka czerwień i mi wypłowiał po roku :mad:

a fotoo brzuszków niemam < dopiero teraz sie skapnełam że niemam > ::) :(

Qrcze z tym basenem extra sprawa ...zazdroszcze wam .Niewiem czy we wrockku jest taki specjalny dla maluszków ...a z checią bym sie wybrała ::)

u mnie jest basen ale nie wiem czy woda w nim nie zazimna dla maluszkow bo ma 30 st i nie jest przystosowany dla dzieci tylko taki ogolny jest

reklama
Lady-Co do chusty to jestem z niej bardzo zadowolona,jak tylko dowiedziałam się ze jestem w ciąży wiedziałam że będe chciałam nosić małego w chuście.
Wszystko zależy od potrzeb ja lubie naturalne rozwiązania,w wielu kulturach kobiety nosiły maleństwo ,,przylepione,, do siebie  :) moja znajoma nazwała to zachowanie pierwotnym jak zobaczyła mnie kszątającą się z małym ululanym w chuście...i coś w tym jest
Ja też nie ukrywam że lubie jak mały jest blisko mnie  :p a i teraz kiedy każe się ciągle nosić jest mi lżej,chusta odciąża, szybciej się męcze jak mam go na rękach,no i zawsze jedna a czasem dwie ręce wolne  :)
Choć wczoraj nawet chusta nie pomogła ....

Jeśli chodi o kolorki ..jak masz dobry tusz to się przyjmie,wszystko kwestja pigmentu.
Przetestowalam to tzn. mój kumpel na mnie  :)

A basen musi mieć wode ozonowaną nie chlorowaną no i jak chcesz specjalne zajęcia,no i być oddzielony od masowego,przeważnie są to,, brodziki,,
My kombinujemy żeby duży Kurczak poszedł z małym raz czy dwa na zajęcia a potem sami bądą smigać

Bujaczki też chyba są tak jak foteliki do 13kg

Do góry